torsdag den 15. februar 2018

BERLIN ♥ MIN VALENTIN!

~ BERLIN ~

Jeg har høj storbypuls og små sommerfugle i maven - jeg er nemlig hjemme efter en skøn og inspirerende valentinsdate med Berlin, der viste sig fra sin allerbedste side med blå himmel og solskin. 

Det var en kort tur med masser af arbejde, men der var heldigvis tid til flirteri med hyggelige Kreuzberg, grafiske skæve bygninger, solbriller i panden og mælkeskummet kaffe-to-go. Jeg er helt høj på fine oplevelser med min søde kollega - 3 intense dage sammen, giver nemlig magi-plusser på teamwork-kontoen. 


~ Crispy ruller og Tiger's på Monsier Voung ~

I går aftes rundede vi dagen af på Monsier Voung - der er en populær vietnamesisk restaurant og altid proppet med mennesker - Sidst jeg var der er 2-3 år siden, men jeg husker nærmest intet fra det besøg, for da vi næsten lige havde fået vores mad, sugede jeg en spicy nudel op fra min suppe - og en lillebitte dråbe ramte mit øje, der fik det til at eksplodere i tårer og chilismerte. Vores besøg i går var mere succesfuldt ;) 

Mon I holder vinterferie?? Jeg ønsker jer en dejlig weekend, når I når dertil!
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Mille-glimt og Monsier Voung, uhm! Jeg får Berliner-abstinenser på stedet, og vi var der altså i sommers ;) Den by bliver man aldrig træt af.
  Ha' en skøn weekend. Min skal gå med at dampe tapet af, og der er faktisk ikke noget, jeg hellere vil lige nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja I knokler, det ser så fedt ud Malene - NYD det - husker hvordan det hårde slid giver tonsvis af energi - Jeg har også gang i forskellige projekter her - det går bare lidt langsommere når jeg er alene om det - men det føles godt og "hjemmefølelsen" vokser for hver dag - stort kram til dig og eventyret!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...