lørdag den 8. juli 2017

NÅR LIVET SLÅR KOLBØTTER!

Kære jer

Her er et par ord fra mig, der er lidt svære at taste. Jeg ved ikke, om de næste linjer vil komme som overraskelse for nogle, men jeg har på fornemmelsen, at de af jer der har læst med i længere tid, kan fornemme, at noget ikke er, som det plejer hos mig. Jeg ved, jeg ikke behøver at skrive det her indlæg, men uden at gå i detaljer, vil jeg alligevel gerne fortælle jer lidt om, hvorfor jeg har været fraværende både her, men til dels også der, hvor jeg fysisk ellers har været til stede. 

Jeg har det sidste lange stykke tid måtte erfare, at livet ikke altid er, som man håber og drømmer det skal være. Jeg vil gerne drysse mit liv med solskin, med glimmer og med masser af glæde. - Men sådan er det ikke lige nu - Vi har herhjemme haft et par hårde år, der desværre har fået os til at gå ned ad hver vores sti, vi kan ikke længere finde tilbage. Derfor har vi taget en fælles beslutning - at være forældre til Hector fra hver vores bopæl. En svær beslutning, der selvfølgelig har krævet mange snakke, knus og tårer. Men vi er enige om, at bære Hector gennem det hele med kærlighed og fortsætte livet som gode venner. 
Vores lille "farmorhus" blev derfor for nyligt sat til salg, og blev faktisk solgt på blot 14 dage. Købt af en familie, der kan se charmen og sjælen i huset, som vi også faldt for. - Det gik stærkere, end jeg næsten kunne nå at følge med, og det var en hård underskrift at sætte - et liv er bygget op her, vores lille familie. 

Siden huset blev solgt, har jeg støvsuget nettet for steder, jeg kunne flytte hen. Et sted til Hector og jeg, hvor vi kan skabe en dejlig fremtid. Jeg har derfor set på en masse forskellige steder - ligget vågen adskillige timer, og tænkt og vendt og drejet mig. Det betyder meget for mig, at lande et roligt sted, hvor vi kan være mange år frem.
 - Midt i bolig-fortvivlelsen dukkede der et lille fint sted op - og nu er der faktisk sket noget ret vildt! - Jeg har satset næsten alt, hvad jeg ejer og har, og har købt et sødt og fint hus. Et lille-bitte Hector-&-mor-frimærke, hvor der er en skøn have og en lys stue. Det er på ingen måder fancy, men jeg kan se os der - det bliver vores sted! <3    

Jeg kan ligeså godt sige det, som det er - jeg har været rigtig ked af det, og jeg føler mig stadig en lille smule bange for fremtiden, for lange aleneaftener og for at skulle undvære Hector. Samtidig er jeg spændt på at flytte til noget nyt - til at indrette nye rammer og til at finde ro og glæde - til at finde mig selv!

Det hele er en meget svær livs-kolbøtte, men jeg har heldigvis de dejligste mennesker i mit liv - som giver mig uanede mængder af støtte og kærlighed, og som har grebet mig, de dage jeg har været i "frit fald" - Alting skal nok gå!

Nu tænker jeg meget over, hvilke "ingredienser" der skal puttes i mit "nye liv", så jeg igen kan mærke mig selv, grine og være glad, sådan ægte helt ind i maven, det skal vi nemlig være i det her - lillebitte korte liv, vi lever!


Klem Mille


♥ ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


32 kommentarer:

 1. Et trist, men også meget livsbekræftende indlæg. Der er lys på den anden side og det kan du se nu, selvom det i forløbet ind imellem har været svært at få øje på. Alt det bedste til dig, Hector og Hectors far og jeres nye liv. ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Malene - det er en svær tid, rigtig meget. Næste skridt bliver at pakke huset ned og dernæst at skulle dele tiden med Hector - Pyh! Men vi står sammen forsøger at gøre processen så "nem" som mulig - især for Hector, men også os selv. Tak for at tage dig tid til en hilsen <3 - Klem Mille

   Slet
 2. Kære Mille. Selvom jeg kender ordene og har hørt om det hele, så giver det alligevel en lille klump i halsen at læse de ord, som er så svære at skrive. Men du er sej. Sej fordi du deler det med os, og sej fordi I har taget et valg for jer selv og for jer som familie, der kræver mod og vilje.
  Jeg er med dig og melder mig klar til at pakke ned og pakke ud.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene <3 Det er virkelig svært at sige højt, men jeg øver mig og det letter også lidt. Jeg glæder mig sådan til du skal se mit lille hus - Hector var med ude at se det i går, og der var sol på terrassen - det er et dejligt sted <3 Tak for dine ord og for dig - glæder mig til mange flere timer sammen <3

   Slet
 3. Åh det må være hårdt for jer alle at skulle gå igennem.
  Jeg tror du har valgt helt rigtig i, at købe et lille hus til du og din søn.
  Din tid skal nok blive fyldt op, brug tid på din guldklump, at indrette jer, være i haven osv.
  Inden du ser dig om er din tid fløjet af sted.
  Selvfølgelig bliver det svært når sønnike er hos sin far, håber du har familie eller gode venner at være sammen med disse dage, ellers lav projekter i jeres nye hjem.
  Og som du selv siger, livet går ikke altid som præsten prædiker!
  Til gengæld lyder det til at I som voksne kan snakke fornuftigt sammen og det betyder alt for jeres fremtid, især for jeres søn.
  Jeg ønsker dig alt det bedste vejen frem og ved den ikke bare bliver fyldt med små stjernestunder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - for dejlig og betænksom hilsen - den gjorde mig glad! Der er ingen tvivl om, at det, at jeg skal undvære tid med Hector er et stort livstab for mig - det kæmper jeg allermest med. Jeg har talt med flere der alle beretter, at man på en eller anden spøjs måde kan vende sig til det - så det håber jeg på - og så må dagene netop udfyldes med dejlige mennesker og projekter, som du også skriver. TAK for dine søde ord <3 Klem Mille

   Slet
 4. Åh søde Mille, det kan ikke være nemt - sådan overhovedet :/ Æv. Hvis man kunne sende knus og overskud pr. luftpost havde du fået en hel sækfuld, for hold op, hvor det må være et sejt træk. Håber I i sidste ende får glæde af løsningen, at jeres netværk griber jer og at det føles helt rigtigt for jer alle tre, når mavepusteren er aftaget <3 I ér jo heldigvis rigtig gode mennesker begge to.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne - det er slet ikke nemt det hele - men mange brikker er faldet på plads efter vi har fundet fine steder at bo begge to - og det ligger tæt på hinanden, det er dejligt. Pyh - nu ser jeg fremad og glæder mig til at få nøglen til mit helt eget lille sted <3 Dejlig uge til dig Anne - og tak for knus og overskuds-luftpost <3 klem Mille

   Slet
 5. Kære Mille
  Jeg har tænkt, at der måske skete noget som dette derude i den virkelige verden ❤ Der er ikke så meget at sige, det gør mig ondt på jeres vegne. Det lyder rigtig godt med det nye lille kærlighedshus ❤
  Stort kram fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth <3 Vi havde hjertestarter kursus på arbejdet en dag - lægen sagde, at livet er som hjerterytme- kurven - den går op og ned - det er det, der viser at vi lever... Jeg håber kurven nu også snart går opad - det trænger jeg til <3 Tak for din tanke og hilsen <3 klem Mille

   Slet
 6. Søde Mille❤️ Håber huset er i Åbyhøj, men kommer gerne til hvidvin i haven selvom det ikke er. Alt det bedste til dig og Hector.
  Kæmpe klem fra Theresa

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Theresa - du var så sød og positiv i de ting du sagde, den dag jeg mødte dig - det gjorde mig glad! Mit hus ligger desværre ikke i Åbyhøj, men du skal helt sikkert komme til hvidvin og/eller kreaaften hos mig - det bliver hyggeligt! <3 Klem Mille

   Slet
 7. Det bedste ønsker om en god fremtid for jer alle, dejligt du fandt et lille frimærke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anette - jeg har været så heldig med mig lille frimærke - det er rigtig fint sted til os <3 Dejlig uge til dig og tak for din hilsen! Klem Mille

   Slet
 8. Så fint skrevet - Jeg ved jo det har været en svær tid for Jer alle - Glæder mig meget til at komme på besøg i dit og Hectors nye hjem :-) Kæmpe kram fra Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Pia - jeg kan ikke ligefrem anbefale at tage huskøbsbeslutninger midt i en livskrise, men jeg har alligevel følelsen at det er helt rigtigt for os, det er dejligt! - glæder mig til du skal se det! <3 Klem

   Slet
 9. Det allerfineste er, at I er sammen om, at gøre ændringerne nemmere for Hector <3 Alt det bedste for jer alle. Og så glæder jeg mig til at se jeres nye sted her på bloggen forhåbentlig.

  SvarSlet
 10. Ups, udgivet fra mindstebarnets profil åbenbart. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette!<3 Ændringerne er heldigvis uden drama - der er kærlighed og gensidig respekt - Hectors far har også læst det her indlæg inden jeg udgav det.
   - Jeg kommer helt sikkert til at dele glimt fra mit "nye kapitel" - tak for din søde hilsen - dejlig sommerdag til dig, fra Mille

   Slet
 11. Dejligste Mille<3

  Jeg har har kun en ting at sige. Så længe i er glade! Livet er en kort og humblet vej, men selv de vildeste bump kan ikke slå dig ud. Jeg har ikke været mere stolt over at kunne kalde dig for min faster. Jeg har altid set op til dig og det gør jeg stadig. Du er den stærkeste og sejeste kvinde jeg kender. Ville næsten sige du er den storesøster jeg aldrig fik<3 Når du rådgiver og vi snakker lytter jeg og tager hvert et ord til mig. Det hele bliver en omvæltning og jeg kan ikke fortælle dig hvad fremtiden bringer, men jeg er sikker på at uanset hvad er vi her. Jeg er her. Og ja i mit korte liv, har jeg ikke selv mødt de vildeste bump endnu, men jeg bliver bedre til at danse i regnen. Håber når tiden er inde at vi en dag kan danse sammen. Jeg elsker dig! Og jeg ved det lille hus bliver fyldt op med kærlighed og glæde!:)
  Knus og kram Malou

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh søde Malou - en dejlig dejlig besked fra dig - Tusind tak yndlingsmenneske - den er læst flere gange og nu arkiveret fast i mit hjerte <3 Når vi er på plads i huset skal du komme på Aarhusweekend - det vil jeg glæde mig til! Vi ses snart til et stort kram <3

   Slet
 12. Kære Mille. Det er så fint formuleret, og et meget rørende og ægte skriv. Der venter gode ting forude ❤️ Vi skrives ved, jeg kommer og hjælper når du kalder. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Julia - jeg glæder mig til mange skønne aftener sammen med dig i mit lille hus ❤️

   Slet
 13. Kæreste Mille..
  Så fint, rørende og ærligt indlæg..❤ Jeg har tænkt meget på dig på det seneste - det må være så svært at være lige der, hvor du er nu.. Men hvor dejligt, at du har fundet et sted til dig og Hector - med din hjertevarme og sans for detaljen, skal det nok blive det mest hyggelige hjem og ramme for jeres nye liv.
  Du siger til, hvis du får brug for en hånd..❤
  Mange knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din dejlige hilsen Anne - det er en svær tid - men jeg er ved at finde mig selv igen - det har hjulpet meget at få boligsituationen på plads - ligeså stille kommer fotografilysten tilbage og mange andre ting, som jeg har savnet, men ikke haft overskud til. Jeg håber, I har den dejligste ferie ❤️ Klem og TAK!

   Slet
 14. Hej. Jeg kender dig kun gennem instagram, men måtte læse dit indlæg her, da jeg havde en fornemmelse. Måske fordi jeg netop nu står i samme situation.
  Puhh det er svært og hårdt og bekymringsfuldt. Og jeg synes især det er hårdt at det er sommer og man burde være glad og kunne nyde med sine unger. På den anden side, havde det været vinter og mørkt var man måske gået helt ned med flaget. Jeg ved det ikke. Jeg ved ikke ret meget lige nu faktisk.
  Håber du finder dig godt tilrette jeres nye sted. Det lyder dejligt. Og jeg håber at aleneaftenenrne med tiden bliver ok. Det håber jeg også for mig selv, for aftenerne er især det jeg frygter. Og lige nu synes er sværest. Når man kigger på de sovende børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære du - hvor er jeg ked af at høre, I går igennem det samme, men hvor er jeg glad for at du skrev. Tak! Det er et meget underligt følelseslimbo der er forbundet med en masse angst for det uvisse. Jeg ser efterhånden frem til at få "revet plasteret af" og tage kampen op mod den ensomhed og savn, som jeg kan mærke vi begge frygter. En god ven mindede mig om noget vigtigt - intet varer evigt, og det gør sorg, som det føles nu, heller ikke. Der venter os en masse godt ❤️ Jeg håber, der er nogen til at kramme og gribe dig - Du er altid velkommen til at skrive til mig! - Stort klem til dig fra Mille

   Slet
 15. Kære Mille
  Du får lige en masse klem og tanker her fra 💜 Chris

  SvarSlet
 16. Kære Mille
  Jeg har tænkt rigtig meget på dig og jeg kan godt forstå, at det har været en hård periode for dig❤
  Hvor er det dejligt, at du midt i kaos kan finde et sted, en base, et hjem til dig og Hector!
  Livet slår kolbøtter for os alle - nogle oplever nogle lidt større kolbøtter end andre, men jeg tror på, at vi bliver sejere til at følge med de kolbøtter og kommer stærkere og gladere ud på den anden side❤
  Kh
  Din navnesøster
  Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine linjer søde Mille ❤ jeg ser frem til et nyt kapitel - hverdagen bliver meget anderledes, men alt skal nok blive godt igen. Dejlig weekend til jer, klem Mille

   Slet
 17. Kære Mille det var virkelig et rørende og ærligt indlæg, tak fordi du deler ❤️ Det gør oprigtig ondt at læse dine ord, men samtidig så lyder beslutningen som den helt rigtige. Jeg er sikker på at du og Hector nok skal komme til at trives i jeres nye hus - og jeg er endnu mere sikker på at I alle kommer styrket over denne hårde periode. Især Hector som tydeligvis er elsket meget højt af jer begge.
  Livet er nemlig alt for kort til at være ulykkelig.
  Jeg ønsker dig og familien alt det bedste med den nye begyndelse ❤️ Kh Kristina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...