fredag den 18. november 2016

KUNST, KREA OG MAKAKU!


Godmorgen! - Så blev det fredag og weekend lige om hjørnet - en af dem jeg ser frem til, fordi min er pakket med skønne aftaler og dejlige mennesker. 
-  Inden jeg drøner af sted på arbejde, har jeg samlet et lille farvemekka af glimt fra forleden aften, hvor jeg var heldig blive inviteret ud af min "almindelige" hverdag - til aftensmad med udsigt over min egen glimtende by, kunst af den helt særlige slags og til kreatimer med inspirerende mennesker. 

Det var folkene bag Makaku - en inspirerende webshop med lækre ting til kreative diy-projekter, der havde inviteret mig til et blog-event - for at se nærmere på deres produkter, have det i hænderne og være kreativ. - For at fremme den energi, blev arrangementet holdt i hjertet af Aarhus - på Aros - et af mine yndlingssteder.

Jeg har glædet mig til at vise jer de her billeder - fordi det er et boost af det, som jeg elsker at dele herinde - kreativ energi, farver og glimt fra en knus-hyggelig aften.   


~ Masser af små magiske lys og glimtende detaljer ~

Vi startede aftenen med en rundvisning på Aros - et kig på udstillingen af Joana Vasconcelos - Det er en ubeskrivelig fin udstilling, mine øjne løb henover de mange små detaljer og ideer - Jeg er fuldstændig solgt til den udstilling, og jeg må snart derind igen til et inspiration- og farve-sus! Hvis I ikke har set udstillingen, kan jeg klart anbefale en tur til Aros og se den - det giver anledning til mange snakke og masser af smil! I kan læse mere om udstillingen lige her.  


Efter rundvisningen stod den på vores egne små krea-kunstværker med materialerne fra Makaku - der blev malet, limet, klippet og klistret. - Samtidig fik vi snakket på kryds og tværs. - Det er fordybelsen i at skabe et produkt - og den ro og stemning der tit opstår, når man sidder med det, der giver mig en varm og glad følelse. - Det var så hyggeligt!


~ Palietter, glitter, knas og knitrende papir ~

Jeg klippede små farvede snefnug, spiste en masse skum-snemænd :) - Det var en rigtig fin aften! Jeg skal snart fordybe mig i mange flere krea-projekter - jeg har b.l.a. gang i en julekalender til min søster, og også en til Hector. Jeg kan anbefale, at have små hyggelige projekter til vinteraftenerne - For nyligt klippede jeg også en julestjerne af materialer fra Makaku - Den kan I se lige her. 


Nu vil jeg køre ud i dagen! - Dejlig weekend derude,Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...