søndag den 20. marts 2016

RØGSIGNAL FRA EN TIPI-LØRDAG!

Søndag og lidt glimt fra i går, hvor "bulen" blev forvandlet og klar til indianer og cowboy- komsammen. Hector fylder 4 år på tirsdag og det blev fejret med fjer, våben og ansigtsmaling. Vi havde inviteret søde mennesker til bål og bueskydning, og min søster og jeg fixede en stor indianer-brunch. I ved, sådan en der er baseret på fingermad af knas, blødt og sødt. Vi spiste det meste af dagen - jeg er nærmest stadig mæt i dag! 
  

Hector har talt ned til dagen i en måned. Han har hjulpet med at lave invitationer og selv valgt pynt, tallerkener og servietter! Det har været så fint at forberede dagen sammen med ham. Jeg klippede kaktusser og kanoer til bordet og bagte en stor omgang af de farverige små kager - haps!


Søde gæster kom i de fineste og sejeste dragter - selv festens yngste deltager havde fjer i håret. Jeg bliver glad helt ned i maven over, at vores gæster tropper op som "Rødtjørn", "Sølvpil", "Moonchild", "Hånd-der-vinker" mfl. :)


Jeg selv fandt også indianer-lignende sager frem fra skabet - lidt brunt tøj og en stor perlekappe. Sølv-armringen har jeg i flere udgaver - jeg købte dem, da jeg var 15 år og tror ikke der findes billeder fra den tid, hvor jeg ikke har et på - Jeg er lidt inde på, at de skal i brug igen - det var slet ikke så dumt udenpå mine ærmer! :)

Hector havde den bedste dag med lego-pakker og udeleg med sine venner. I dag er jeg en træt indianermor - der er dømt sofatid med dyner og kagerester. Jeg kan tillade mig, at komme helt ned i gear - jeg har nemlig påskeferie i en dejlig lang uge! UK UK og oh YES! Go' søndag til jer <3
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

6 kommentarer:

 1. En helt igennem fantastisk dag. Billederne her må bestemt give inspiration til andre, der måtte ønske at holde et lignende fødselsdagsparty. Du og Hector er gode sparringspartnere, når det handler om at finde på og sætte i gang! Så flot og festligt!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt med de Temafester - :D En regel til næste år bliver, at dem der køber Legopakker må hjælpe med at bygge, mine øjne snurrer :D Go' søndag til jer

   Slet
 2. Tak til Hector - Camilla Hasse og moster Lea ��For en utrolig dejlig og anderledes dag i indianer land. Ugh-Ugh = kh fra "farfar "

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja UGH ;) Der var en træt lille indianerhøvding der gik omkuld i sofaen:)

   Slet
 3. ser ud til at have været en stjernedag......
  Det er ret fint det smykke Måske man skulle til at tænke lidt i det igen eller i ankelkæder, nu hvor solen snart, bruner vore ben. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gik virkelig meget med de armbånd i 90'erne - ved ikke om det er tiden til det nu - men jeg blev helt nostalgisk da jeg fandt dem frem :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...