torsdag den 24. marts 2016

BESØG HOS GLIMTENDE JEWLSCPH - OG EN RABATKODE!


Jeg har haft lidt Mille-tid og været rundt i Århus med kaffe i hånden og solbriller på. Jeg har besøgt en ny lille butiksperle i Latinerkvarteret - JEWLSCPH, der har så mange fine og glimtende sager. 

Jeg fik lov at kigge, røre og prøve smykkerne, og jeg blev altså lidt som et barn i en slikbutik, for der er så mange ting, der taler til min smag. 
Designeren Mai Maaniche har virkelig sans for lækre små detaljer, farver og former. Der er smykker til hver en smag, og jeg er vild med det romantiske islæt, der er kombineret med noget råt! 


Alle smykkerne er lavet i sterling sølv - og der er forgyldte smykker med op til 24 karats guld, rosa guld eller oxideret sølv. Hertil prydes flere designs med ægte ædelsten og diamanter. 

Jeg fik kyndig vejledning i, hvordan jeg kan bruge smykkerne til at fremhæve mine øjne, min hals eller blot toner der passer til mig. Faktisk kan man på hjemmesiden se, hvilke smykker der passer til hvilken ansigtsform, hårfarve, øjenfarve osv. - Særligt de blå og de røgfarvede sten fangede mit øje. 


Jeg bruger få og enkle smykker i hverdagen - de små ørestikker med glimtende sten kunne sidde på mig hver dag - se mere lige her . En rå halskæde som denne, passer også til min stil. 


Den lille smiley er min favorit - den kunne jeg simpelthen ikke stå for - den minder mig på en måde om 90'erne - og med den om halsen, kan jeg vist kun få en fin dag! :)  

Hvis I har lyst til at se flere smykker fra JEWLSCPH - Kan I besøge hjemmesiden lige her. I kan også besøge butikkerne: 
Aarhus, Klostergade 3, Aarhus C
København, Blegdamsvej 104a, Østerbro.

I forbindelse med mit besøg, har jeg fået en fin rabatkode til jer. - Hvis du er faldet for et eller flere smykker kan du i begge butikker og på hjemmesiden bruge rabatkoden "Mille" og få 20% på dit køb! 


Happy midweek, søde jer!


Reklame - Indlægget er lavet i samarbejde med JELWSCPH
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...