lørdag den 27. februar 2016

VÆKSTHUSENE - EN FIN DATE JEG VAR PÅ!


Lørdag og solskinsvejr - I dag skal jeg spise brunch og hygge med fineste Mejse. Det fik mig til at tænke på de her billeder fra sidste år, hvor vi havde en date ved Væksthusene. - Når man skal mødes med en sød Mejse, viser himlen vej. :) 

Væksthusene er et must-see favorit spot i Århus - et roligt fint sted midt i Botanisk have. Vi gik rundt blandt de mange planter i flere timer og talte om alt og intet.  


Der er meget at se på, røre ved og og tale om. Planter der stikker, kilder, er bløde, ru og skarpe. Jeg var ret imponeret over de store åkander, der kan bære vægten af et barn - Hvis man kniber øjnene sammen, kan man næsten se Tommelise, der hopper fra blad til blad :)  


Vi spiste virkelig go' ( og billig) frokost og drak rabarbersaft - Det var drøn-hyggeligt! 

I dag skal vi også se på planter, men en lidt anden slags. Vi skal nemlig mødes ved Dokk1, hvor man i dag kan bytte og købe frø. Jeg ved ikke så meget om hverken planter eller frø, så jeg er lidt spændt på om det er volapyk for mig :) Bagefter skal vi ud i byen og finde solskin og kaf' - Det blir' en go' dag! 


Dejlig lørdag til jer - Hvad har I mon af planer?
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Min lørdag stod også i det grønnes tegn. Jeg var rundt hos blomsterhandlere og plantecentre. Jeg trænger til nyt i krukkerne. Jeg kom dog kun hjem med en eucalyptus, men den er til gengæld pæn. Jeg håber I stornød hinandens selskab :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også yndlings weekend- "oseri" - altså at kigge på og købe blomster og planter. Der er et kæmpe stort sted i Tilst der hedder "billig blomst" og det ER virkelig billigt, og godt. Der tager jeg tit ud om søndagen. Når du er i Århus næste gang skal du tage derforbi inden du kører på motorvejen - så kommer du helt sikker hjem med aaaalt muligt grønt ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...