tirsdag den 1. december 2015

"HØJ" PÅ FINE DESIGNS OG FOLK MED SKABERTRANG!


Den 1 december og her lidt helt varme billeder fra min aften. Jeg er nemlig lige kommet hjem, og er nærmest helt "høj" af en tirsdag med de første julerier, glimtende lys i træerne og et besøg hos Balsalens fine designmarked 2015.
Som I ved, rejser jeg til Kina snart - og derfor suger jeg til mig af julestemning i de her dage - med forhåbning om at der stadig er julegnist i mig, når jeg kommer tilbage. 

I den hyggeligste gård i hjertet af Århus, har Balsalen et rum, der frem til den 23 december er fyldt med lækre håndlavede designs fra en håndfuld dygtige virksomheder. Der var i dag lagt en rød løber ud og tændte lanterner, jeg var forbi for at se på det hele.  


Grafiske træfugle, fotokunst, smykker, japanske vintage-kimonoer, ophæng, læderkurve og meget mere - Det er et virkelig fint mix af produkter, og der er noget for en hver smag. 
Designerne var der og de fortalte kort om deres produkter, tanker, ideer og baggrund. Det giver mig altid helt sommerfugle i maven, når folk med skabertrang fortæller om deres mange timer med hænderne i produkterne, hvordan de er kommet fra A til B og når to ting sjældent er ens.    


Jeg købte de første julegaver, de fineste ting, som jeg glæder mig til at give juleaften. Jeg købte også en lille ting til mig selv, den må jeg vise jer glimt af snart. 
Hvis I kommer forbi Århus, skal I tage forbi og se de mange lækre sager - I kan læse mere om markedet og de 8 designvirksomheder lige her. 

Aftenen sluttede jeg af på en cafe sammen med søde Malene - vi spiste burgers og fritter på Drudenfuss og opdaterede hinanden i stort og småt. December starter dejligt ud! <3 
4 kommentarer:

 1. Jeg var også helt "høj", da jeg kørte hjem. Efter en inspirerende aften og en smadder hyggelig burger date med dig.
  Det gider jeg godt igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt Malene - det må vi helt bestemt gøre snart igen - jeg stemmer for en date i det nye år <3

   Slet
 2. Hyggeligt at hilse på dig og Malene - næste gang vil jeg gerne med på burgerdaten 😉 Simpelthen nogle fine billeder du har fået taget 👌🏻

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja også hyggeligt at hilse på dig igen - det er lang tid siden! - Du er mere end velkommen på burgerdate Kristina, så kan man nemlig lige snakke lidt mere og det sætter prikken over i'et ovenpå et fint arrangement! Håber I får en dejlig jul, kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...