mandag den 23. marts 2015

SPLITTE MINE BRAMSEJL - EN SØD PIRAT!

I weekenden inviterede vi sørøvere og pirater fra nær og fjern til Hectors længe ventede piratparty. Han blev 3 år i søndags og dagen blev skudt af sted med brunch, pakker og skattejagt. Vores skønne venner og familie dukkede op med ar på kinderne, klapper for øjnene og pistoler i lommerne. Det var stort! 

Det var lige den fest han havde drømt om den lille pirat. Han har været med i hele processen, valgt servietter og tallerkener, pyntet op og rørt i kagedejen og han var altså bare så sød. Jeg ved godt man skal være lidt ydmyg og ikke tale alt for pralende om sine børn - men sh*t hvor var jeg stolt af det lille søde væsen for bordenden, der stak sit saftevand i vejret og sagde "Skål alle mine gæster"! <3 
- Men alting får en ende og selv den bedste piratfest må lukke og slukke når dagen rinder ud. Så savner man altså sine gæster, og det er svært at forstå, der nu er et HELT ÅR til man har fødselsdag igen... 
Piratfaren og piratmoren var en liiiille smule trætte, resten af søndagen sank vi ned i sofaen og spiste kagerester ! ;)

- Ohøj pirater - Ha' en skøn uge! 

10 kommentarer:

 1. sikken en fest! en skam du ikke viser et billede af mormor-pirat, hun var så smuk! Det var en aldeles fin fest og der blev leget og hygget rigtig meget. Tusind tak fordi vi må være med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super dejlig dag - du kan tro vi har snakket meget om dagen siden :D I var alle sammen så fine - det var så sejt! Glæder mig til en tegnedag sammen med dig og H og din fine pakke! kram

   Slet
 2. Kan næsten forestille mig hvordan det må være at være 3 år og holde piratfest! Wauw!! :)
  Tak for svaret den anden dag ang. fuglebilledet...jeg må på jagt, og se om jeg kan være heldig at finde sådan et, det faldt liiige i min smag! :) KH Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en stor dag både for ham og os - Så hyggeligt - og fantastisk at vores venner og familie gad klæde sig ud til en 3års fødselsdag - jeg smiler stadig:) Jeg er også vild med fuglemotiver - Så jeg er HELT med dig på den! ;) Go søndag til dig Trine <3

   Slet
 3. Årh, hvor ser det bare hyggeligt ud! Kan godt forstå, at du er stolt af din store-lille pirat. D skal også holde piratfødselsdag, når han bliver tre til sommer. Glæder han sig allerede til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det er obligatorisk drengetema i den alder - det er i hvert fald vildt hvad man kan finde af piratsager til sådan en fest. Uh - hvis D glæder sig ligeså meget som H har gjort bliver det lange måneder med snak om jeres fest :D Hasse var i hvert fald ved at få nok af al den piratsnak - jeg synes det er fedt at de kan glæde sig. Go søndag til jer søde Marina - nuy hvor har jeg i øvrigt tænkt på dig efter jeg læste om dine Københavnerture - Mine Kinature kan trække tænder ud - det der "farvel" er ikke sjovt- selvom det er på gensyn! kh mille

   Slet
 4. Hold da fest hvor en flot fejring :-) Det kan jeg godt forstå I er stolte af. Og hvor dejligt at Hector var med i hele processen. Vi snakker også dagligt om hvor lang tid der er til November... Det er da ikke om så lang tid, vel mor?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Line - det var noget af en søndagsfest - heldigvis skal der ikke meget til at imponere den lille fyr - så et par gemte poser slik i haven blev beskrevet som " den bedste skattejagt" :D go søndag til jer <3

   Slet
 5. Stort tillykke med ham! Du har alt mulig grund til at være stolt, han er da en skøn lille pirat - og dejlige billeder som altid. Jeg tænker tit, at det må være dejligt at være barn - eller voksen for den sags skyld - i Milles Univers.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita, for din søde og dejlige hilsen - den gjorde mig glad <3 Håber alt er vel hos jer og I nyder foråret og hinanden. kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...