onsdag den 18. marts 2015

EVERYDAY MAGIC!

Lidt lyd herfra mig, der den sidste uge blev budt til dans af hverdags-trommerum, en svingtur der næsten har gjort mig rundtosset. - Jeg er derfor langt bagefter med at besvare jeres søde kommentarer og lave indlæg om alt og intet, men nu lover jeg mere tilstedeværelse her! Jeg har fulgt med i de mange kommentarer til min giveaway - dejligt at se så mange er vilde med de lækre smykker! 
- Det hele er heldigvis ikke kun gået op i madpakker, logistik og arbejde, jeg har også nydt det lyse forårsvejr og købt tulipaner i sarte farver. 

Jeg tog, som I ved, ned til Søstrene Grene og kiggede lidt nærmere på deres nyeste interiør kollektion. Det var hyggeligt - Bobler og kage på en almindelig tirsdag er ikke så tosset! - Der var mange fine sager - jeg synes altså, de er drøn-dygtige til at skabe en stemning og et univers der gør, at det ikke "bare er ting", men produkter med historie! 

Jeg har også skiftet mange kopper kaffe ud og testet økologisk og lækkert the der fås hos Urtekram. Jeg vil fortælle jer mere om det i et andet indlæg, det er  nemlig både pænt pakket, (hvilket jeg jo går en del op i :) ) og med en mild og go' smag! 

I weekenden inviterede min veninde mig ud til rustik mad, ciders og blød tiramisu til kaffen. Vi snakkede om fremtidsdrømme, store som små og bagefter tog vi til koncert på Godsbanen - Rom og cola og lækre toner fra Sea Change - SÅ godt og tiltrængt!

Jeg håber, I stadig er derude og at hverdagen er go' ved jer <3 

2 kommentarer:

  1. Vi er her stadig, hverdagen her er god, og det ser ud som hverdagen også har været god ved dig, og har budt på lidt af hvert - skønt! Det fine fuglebillede på det andetsidste billede, hvor er det mon fra...? Det er simpelthen så fint :) KH Trine

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh altså Trine - dine hilsener gør mig glad, tak fordi du bruger tiden og lægger en hilsen her <3 det lille fuglebillede hang på væggen på en restaurant - det fangede mit øje fordi jeg havde et lignende i mit barndomshjem, bare så fint:) jeg håber, du får en go weekend når du når dertil- vi har en piratfest i sigte og en 3 årig der glæder sig MEGET! Go aften til dig, Kh Mille

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...