tirsdag den 27. januar 2015

WEEKEND-LYS!I weekenden var vi i København og nåede både storby, fødselsdagshygge og gåtur ved vandet. Det er balsam for sjælen med det fineste vinterlys der glimter. Jeg købte en sej vintage-jakke - jeg har afsløret lidt af den på Instagram, men I skal se den på - den bringer historie, farve, humor og mere 80'er-love ind i mit klædeskab. 

Støvlerne fik jeg i julegave - jeg er blevet helt vildt glad for dem - hælen er stor og gør dem nemme at gå i. De er foret og varme, og så er jeg vild med den chunky lynlås. I kan finde dem lige her. 
I den her uge er der messe i København - jeg glæder mig til at komme over og se alle nyhederne.

Go' aften til jer <3 

3 kommentarer:

  1. Superskønne billeder!

    SvarSlet
  2. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    SvarSlet
  3. Du tager de mest fantastiske billeder!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...