søndag den 18. januar 2015

EN SMUK E-BOG OG EN LÆKKER GIVEAWAY!

I samarbejde med L’Oréal

Da jeg var en lille pige, var mit hår helt hvidt og klippet i playmobil-frisure med lige pandehår og page. Da jeg blev lidt ældre, blev den hvide hjelm til en helt kortklippet drengefrisure. Så kort at min egen mor engang kiggede i et foto album og udbrød " hvem er han"? !!! - Da jeg blev teenager, og til nu, har mit hår været langt og jeg kan godt lide det sådan, det er måske blevet min "signatur" :) Førhen gik jeg meget med det nede, men nu sidder det næsten altid i en hestehale. Uden at jeg egentlig bruger særligt meget tid på mit hår, er det en stor del af mig og mit udseende.   

Garnier/L'Oréal og Lahme Kommunikation har sammen stablet en eksklusiv E-bog på benene, der handler om hår! Foruden fine billeder og farver, giver den viden om hårfarvning, pleje, inspiration og tips og interviews fra skønne kvinder, der fortæller hvad deres hår betyder for dem. 

Ta' over og læs den fine e-bog lige HER!


I de kolde og mørke vinterdage virker mit hår altid mere trist og elektrisk end om sommeren, hvad med jeres? - Der er klar-parat-forårshår-på-vej; udover at tippe jer den fine e-bog, har jeg nemlig fået lov at udlodde en lækker goodiebag til en heldig vinder ;) 
GIVEAWAY: 
 • To stk af den samme hårfarve Olia efter eget valg - du kan se farverne lige her
 • Hele Garnier Response Marvellous Nectar-serien med shampoo, balsam, hårkur og hårolie.
 • Fructis stylingpakke med volume hairspray, Volume XXL Mousse, Fix & Freeze Spiking Gel og Shine Wax.

Hvad enten I har kort hår, langt hår, lyst hår, mørkt hår, krøllet hår eller strittehår - skriv en kommentar og jeres mail her i indlægget og en heldig vinder bliver trukket mandag den 26 januar 2015! ;)

<3I am tipping a great e-book about hair - the link is in Danish but check out the beautiful pictures and drawings right here . I am lucky to throw a GIVEAWAY with nice hairproduct, however it is for people living in Dk only. 

49 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig give away. Intens mahogni brun er klart min farve. Mail Svanenpearl@gmail.com :0)

  SvarSlet
 2. Lækker lækker giveaway. Tror ikke at jeg tør gå meget langt fra mit nuværende. Så gyldent aske blond.
  Denne gang. 😊
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 3. wow hvor er det en lækker give-away :)

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Dét vil jeg ikke gå glip af :D

  //Bobber
  Mrsspeechless@jubii.dk

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn præmie!
  Det ville være fantastisk at kunne forkæle mit hår lidt ekstra her i de kolde vintermåneder. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Mine knastørre lokker synes godt om denne giveaway :)
  /Mie (mierostved@gmail.com)

  SvarSlet
 7. Er sikker på at mit hår ville klappe i sine små hænder hvis det kunne. Lækker give-away.
  Kh Vibeke
  vibeke_skaarup@yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Mit nyfarvede gule garn ville elske en ekstra farvning – og nogle pleje! #krydsningafnallerpågår

  kh Mai / maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 9. prøver lykken! trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 10. skøn præmie, gerne med:)
  coubak@yahoo.dk

  SvarSlet
 11. Det ville være skøøøønt :-). Jeg ønsker mig farve nr. 5.5 Maghognibrun!

  Gode hilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 12. Sikke en fin e-bog. “Finessen findes i farven” fandt jeg super interessant, da det besvarede nogle spørgsmål jeg selv gik med Synes generelt bare at e-bogen var lærerig læsning …Og så er jeg tosset med vandfarve designet.

  Jeg skal til min venindes bryllup om 1½ måned, så det ville da være herligt at have flot nyfarvet, skinnende og flot sat hår. Det må dette være den ultimative pakke til. Farve "Mørkebrun 4.0" må være min farve! :)

  God aften.
  Leavinz@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Det kunne da være så lækkert, at være den heldige vinder.
  Jeg krydser i hvert fald fingrer :-)

  Mvh. Pernille Lanng
  pillelanng@msn.com

  SvarSlet
 14. Fin e-bog :-) og rigtig lækker giveaway
  Hexia3@yahoo.dk

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Hold nu op en masse lækre ting, lidt ekstra kærlighed til håret, det kunne mit godt bruge ;)

  pernille_kjaer@yahoo.dk

  SvarSlet
 17. Sikke en lækker præmie! Ville være skønt at kunne forkæle sit hår lidt ekstra :-D
  tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Så lækker konkurrence, ville være rart med sådan nogle lækre sager til håret. Krydser fingre! :)

  Frederikke S.
  Innocentcherryblog@gmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg har voldsomt meget hår, så det kunne jeg rigtig godt bruge :)
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg har længe farvet mit helt sort, men er mere mørkebrun, så den sortbrune, ville sikkert være en rigtig god overgangsfarve! Rigtig dejlige sager!!!
  lissen1966@gmail.com

  SvarSlet
 21. Sikken en skøn give away :-). Jeg vil rigtig gerne prøve farve 5.5 Mahogni!! Og sikke et kit at vinde :-)!

  Vh Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 22. Mit knastørre hår skriger på pleje, så jeg skynder mig at deltage:-)

  mette.suberling@gmail.com

  SvarSlet
 23. Det ville være dejligt med lidt fornyelse! :) lktl2(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 24. Håber jeg bliver den heldige vinder :)

  SvarSlet
 25. Lidt lækkert til mit vintertrætte hår kunne være skønt :-)

  SvarSlet
 26. Ja tak til lidt lækkert grej til håret, er sikker på jeg skal dele med min datter på 13 som er blevet meget bevidst om hårolier og pleje :0)
  Katjaastrup@hotmail.com

  SvarSlet
 27. OMG ja, elektrisk er ikke ordet! Jeg er nødt til at bruge balsam hver anden dag for nogenlunde at afhjælpe det! Jeg har nærmest altid haft kort hår - og kan SÅ meget genkende den der; "hvem er det?" når man kigger billeder fra "gamle dage" ;) Det er dog oftest mig selv der ikke kan genkende mig selv hahaha! :)
  Idag har jeg en page-agtig frisure lige til ørerne, og jeg er også den type der farver det selv, altid brun, jeg synes det giver en god kulør til mit ansigt, som er rigtig nordisk - bleg! ;)
  Jeg krydser fingre - lækker give-away! :) KH Trine / fruamstrup@gmail.com

  SvarSlet
 28. Kunne være SÅ skønt at vinde.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 29. Krydser fingre. :)

  hp@henrietteporsborg.dk

  SvarSlet
 30. Jeg krydser fingre for jeg vinder.. min farve er sortbrun.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 31. Elsker deres dufte. Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg krydser fingre for at det ville kunne få lidt styr på mit lyse, lidt afkræftede og voldsomt tynde hår.

  eeyorenyk(snabel-a)live.dk

  SvarSlet
 33. Super lækker giveaway :)
  Ville være lækkert for mit hår.

  sabrine.rigmor@yahoo.com

  SvarSlet
 34. Så lækkert 😄
  Storkevej@yahoo.dk

  SvarSlet
 35. Sikken fin e-bog og lækker give away :-)
  bloggen@live.dk

  SvarSlet
 36. Det vil være lækkert

  Lis / svalen7900@live.com

  SvarSlet
 37. Jeg plejer at bruge iced chokolate, men tror det svarer til intens mahogni. Smart med de her olie farver, dem kendte jeg ikke.

  SvarSlet
 38. Super lækker giwe away - Jeg er med.

  ea.nordstjerne@siemens.com

  SvarSlet
 39. Pyha, hvor blev jeg lige glad, da jeg gik ind og klikkede min naturlige hårfarve, for at finde hvad der ville passe mig bedst og give bedste resultat - for så at få '6.3 Lys gyldenbrun', præcis som jeg har og selvfølgelig også gerne vil vinde, hvis jeg skulle være det heldige bæst :D Jeg krydser fingre og tær!

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  SvarSlet
 40. Lækkert!
  Jeg er langhåret. Kastanjefarvet. Med naturkrøl'ish...

  SvarSlet
 41. Krydser fingre :)

  //Leslie

  Lesliespam89(a)gmail.com

  SvarSlet
 42. Det må være sortbrun 4.0. Hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg er med!
  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg vil også meget gerne deltage :-)
  lisbetwn@gmail.com

  SvarSlet
 45. Masser af lækkerier til håret jeg er klart med :-) god weekend
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 46. Lækker giveaway!

  amandaebh@hotmail.com

  SvarSlet
 47. blond og mega tykt, langt hår

  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...