torsdag den 7. august 2014

DEN SØDE SOMMERTID!Det regner, og ude på terrassen går en lille våd solsort og smager på de mirabeller, der et par gange om dagen slipper grenene og falder ned. Jeg kigger billeder fra de sidste par søde uger, de varmer mig helt ned i maven. Jeg gik en ferie i møde, hvor jeg havde en lille knugende fornemmelse indeni, fordi jeg ikke havde nogen ferie-planer.  Jeg havde 3 uger alene med lille Hector, og jeg følte mig næsten lidt ked - tænk, det gjorde jeg. Nogen gange skal man lukke sine øjne og glemme forventninger og tanker - Den her magiske sommer har givet mig de fineste og dejlige minder <3   


It is raining outside, and I am looking at pictures from the last couple of weeks. Sweet memories each and every one. This summer has been magical, nothing less <3 

10 kommentarer:

 1. Hvor er han bare fin der i vandkanten, lille Hector.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene - jeg er også blevet glad for det - tænker det skal gøres sort/hvid og på væggen :) Håber du har haft en dejlig weekend

   Slet
 2. Dine billeder gør mig altid så glad Mille! Der er simpelthen så meget stemning, atmosfære og liv, og jeg bliver helt varm og forelsket - særligt i lille H <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Lone - din hilsen gør mig glad <3

   Slet
 3. Åh, jeg har sagt det et hav af gange, men ham Hector har I sgu lavet godt, Mille.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Anne - Hasse og jeg sender også ofte et sh*t-hvor-er-det-godt- blikket til hinanden :) Tak Anne!

   Slet
 4. Fine billeder - elsker selv detaljer og kontraster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg må fluks ind til dit univers også :)

   Slet
 5. Hvor er det dog nogle dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen - jeg har så mange feriebilleder - jeg kigger på dem og længes efter sommer og badevand :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...