onsdag den 30. juli 2014

RECYCLING!


Jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke ville gøre det mere - købe tøj der bare liiiiiige skal have en stikning her og der, syes ind og ud eller tøj, jeg måske ikke helt kan passe, men se muligheder i! Men... så fandt jeg det her sæt tøj i en genbrugsbutik, og jeg synes printet er så lækkert. Det var et rigtig "damet" sæt i størrelse 54. Jeg ærgrer mig over, jeg ikke har taget et "før og efter"- billede, for det blev klippet op, rettet til - fik flyttet ærmer og nærmest syet helt om, nu passer det! :) 
Jeg har i ferien gjort et par top-lækre fund, jeg glæder mig til at vise jer. På trods af det ikke er sidde-inde-sy-vejr, blev det her sæt hurtigt rettet til - Hvis du også er vild med sæt, har Pernille fundet et par lækre modeller lige her.

Håber I nyder solens varme stråler <3


I often find second hand clothes that need to be sewn, get new buttons or other changes before wear on, but often I forget to do the change. However this was changed pretty fast - from size XXXL ladies' wear into a more fashionable style - I like the print and grey colours very much! If you also like suits like this and don't know how to DIY - check out this nice suit overview ;)

12 kommentarer:

 1. Ej hvor er det et fint sæt, Mille! Klæder dig godt! Hvor er dine sko fra - de ser også fine ud :) Kh Mikka

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK søde Mikka, hvor er det bare alt for længe siden jeg har set fine du <3 Skoene er fra ASOS - læderflettet, har lige lagt et link på forsiden, de er på udsalg nu ;)

   Slet
 2. Hvor er du sej! Jeg har også sådna en bunke med diverse liggende som bare liiiige skal rettes eller repareres og det bliver desværre bare aldrig gjort - jeg tager hatten af for, at du fandt tid og lyst til at rette til :)

  // Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Kristina, jeg har også bunker der bugner af den slags - det her blev hurtigt repareret fordi jeg er vild med printet - men jeg har ing liggene i flere år- åh slut altså! :)

   Slet
 3. Åh, det er da blevet ret fint. Godt gået! :-)

  SvarSlet
 4. Lækkert sæt, printet er rigtig nok helt fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg er også vild med printet, man skal lige se mulighederne når man står med et sæt tøj hvor der er langt til mål :D

   Slet
 5. Jeg ville ønske, at jeg, som dig, bare lige kunne justere og rette til - du er dygtig! Sættet er blevet rigtig fint.
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tina - det her sæt var faktisk en større mundfuld fordi det var så stort - men jeg VILLE bare have det til at fungere - så gik der en aften med det :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...