søndag den 1. juni 2014

SOMMER I DK!

Sommeren er skudt igang med bare tæer, fine farver, kanotur, bål, vino, hygge og pølser på grillen. Vi er netop vendt hjem efter et par varme dage i Uggerby med gode venner - Vi var ved stranden og på tur til havnebyen Hirtshals, hvor jeg da liiige fik gjort et par lækre genbrugs-kup.;) - Det er den bedste tradition ever!

I dag har jeg en date med min symaskine - jeg pønser på små krea-projekter til et marked lige om hjørnet - Jeg viser jer meget mere snarest! ;)
- Og så er det i dag at FU går i luften - husk at kigge forbi ;)
Go' søndag til jer <3


We have just returned from a summerhouse trip with good friends. - We went to the beach, enjoyed gardenlife and had lots of wine and great food - It does not get much better than that. - Have a great Sunday <3 

5 kommentarer:

 1. Årh det lyder hyggeligt! God weekend, vh Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Go' weekend til dig Kristina - Håber den bliver solrig og skøn - Jeg har fri i dag, så det er en lille miniferie, bare så hyggeligt.

   Slet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt det hele, og sikke nogle skønne billeder. Jeg elsker sommeren med alt, hvad det indebærer af frisk morgendug på tæerne, kåde spring i bølgen blå, grillfester med vennerne, varme solkinder, ture ud i det blå, jordbær-rarheder og laaange varme nætter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde kat, for din hilsen og fine ord- du beskriver det så præcist - alt det jeg glæder mig til meget mere af. Håber du får en dejlig weekend <3

   Slet
 3. Skønne billeder der skriger sommer! :-) Ah det er dejligt at komme på græs igen ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...