fredag den 21. marts 2014

FORÅRSVARER HOS SØSTRENE GRENE - ET BLOG EVENT!

Jeg besøger ofte Søstrene Grenes og glædes over det farvemekka, man altid mødes af i deres fine butikker. De har reddet mig et utal af gange til gaver, sager til weekend-krea, værtindeoverraskelser og småting til vores hjem. Jeg synes, de er ajourført med tendenser, og man kan finde mange lækre sager på deres hylder.

Billederne er fra et besøg hos dem forleden, hvor jeg var inviteret til et hyggeligt og inspirerende blog-event med fremvisning af deres forårsvarer. De præsenterede bl.a. fine små borde til boligen, kobberskåle og træstager mm. Jeg har ladet mig fortælle, at meget af det allerede er udsolgt i butikkerne, men at de får nye sendinger snart. ;)

Så er det fredag. Hector og jeg daser - vi skal lige dovne den lidt, inden jeg skal svinge spand og klud til den store dag i morgen. Der sniger sig et par billeder af min lille fyr, ind på bloggen i løbet af weekenden. 2 år er bare kæmpestort :)

Jeg håber I får en skøn og dejlig weekend <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

12 kommentarer:

 1. SÅ fine ting du viser! Jeg vil vildt gerne have et bord i farven hvis, mon jeg er så heldig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bordene er så pæne og BILLIGE - men man skal vidst være først i køen for at få et :)

   Slet
 2. Det ser ud til at have været et lækkert arrangement Mille. Jeg har spottet et par ting, som jeg har sat på ønskelisten.
  Jeg håber, at I har haft en god fredag, og at det bliver en dejlig fødselsdagsweekend, for du har ret - 2 år er KÆMPE stort :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - ja du kender det, det er bare så dejligt og rørende at se sin lille fis der i midten af fødselsdagsherlighederne - men hold nu op jeg var træt i går!!:D

   Slet
 3. Du har helt ret i at to år er stort.
  Hector bliver jo en Bølle på to år. Sejt og Tillykke med ham.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tiden flyver Lis - stop tiden nu!! :) Tak for din søde hilsen, håber I har haft en dejlig weekend.

   Slet
 4. Stort tillykke med din søde Hector. 2 år er vildt stort!
  Men det er 3 år som Fleur fylder om lidt nu også... Om lidt er der børnehavestart og en helt anden hverdag – det er altså lidt vildt. :-O

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan slet ikke forstå det - og ja, tænk din lille pige skal i børnehave.. Og nu være storesøster!! Jeg har forsøgt at skrive hilsener inde hos dig, men det er som om det jeg skriver forsvinder, meget underligt... Men du ser fantastisk ud Tine <3

   Slet
  2. Tusind tak for dine søde ord, Mille... Din kommentar er gået igennem – jeg skulle bare lige godkende den. ;) Har desværre problemer med massiv spam, så er nød til at sætte filter på.
   Tænkte faktisk på at skrive til dig, at når man har kommenteret på et indlæg hos dig og vælger "underret mig", får man som følger ret mange mails om spamkommentarer. Har du overvejet at lukke for anonyme kommentarer eller sætte (den irriterende) kode på for en stund? Det var jeg nød til at gøre, da min blog stadig var på blogger.

   Slet
 5. Så ud til at være en helt fantastisk aften - kunne ikke lade være med at sidde og være lidt misundelig derhjemme med al den spammen på Insta :-P Håber i havde et fedt event :-)
  Ihhh tillykke tillykke

  SvarSlet
 6. Du tager nogle virkelig flotte billeder. Jeg føler nærmest at jeg er til stede! Du formår at fange stemningen.
  Hvilke indstillinger bruger du, når du tager sådanne billeder og hvilket objektivt? :)
  Tak for en god blog - det er super lækkert!

  SvarSlet
 7. For the following four deposits, players will receive a one hundred pc match as much as} $1,000. Bovada additionally has a tier-structured rewards program that provides unique perks to ongoing players. They settle for deposits and withdrawals from credit/debit cards, Moneygram, and cryptocurrencies. Players should note that some banking methods are topic to charges. Cloudbet's help channels can be found 24/7 with a live chat characteristic for players who want quick responses – while might also|you can even} search resolutions through e mail. If you prefer going the DIY route, there's additionally a complete FAQ phase obtainable for 우리카지노 아벤카지노 your perusal.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...