søndag den 16. marts 2014

WEEKEND MED FORSYNINGER FRA BAZAREN!
En weekend her hjemme, helt nede i gear - Ingen planer og bare afslapning, jeg har faktisk næsten kedet mig lidt og det er ellers sjældent det sker. :) Vi har været en tur i bazaren efter grøntsager, dufte og diverse smage og i eftermiddag skal vi vidst en tur ud og blæses igennem.

Jeg håber I nyder weekenden <3


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

10 kommentarer:

 1. Hejsa,
  Så fin blog du har. Jeg følger dig troligt:-)
  Måske et malplaceret spørgsmål...men hold nu op det er nogle fine grå/hvide sko, du flasher...hvilket mærke er det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anefæ :)
   Skoene har jeg købt i Kina, så de er desværre ikke lige til at finde :/ Tak for din hilsen - kh mille

   Slet
 2. Åååh, jeg har også forelsket mig i dine smukke sko - hvor er de dog fra?! Og skønne billeder som altid ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Trine - skoene er, som skrevet ovenover købt i Kina. Det er mange år siden, i december måned, hvor jeg gik ned ad små gader med en pose varme kastanjer i hånden. Så stod de i et vindue og jeg var solgt. Tænk sig, jeg kan passe dem, det er sjældent det sker i Kinas land! Håber I har haft en dejlig weekend.

   Slet
 3. Åh det er alt for sjældent jeg kommer forbi din fine blog Mille. Dejlige billeder som altid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marie, jeg kender det alt for godt, jeg kommer rundt i bloglandet, men jeg får ikke altid skrevet de mange tanker jeg lige tænker. Det var hyggeligt at se dig forleden - ville gerne lige have sludret lidt mere :) Go aften til dig. kh

   Slet
 4. Skøn billedserie- den lille æbleskivepande med "bum" i har Hectors oldefar selv lavet- nok ca. i 1955, og det fine tæppe i dukkesengen er oldemors produkt- samme år sikkert. Det var helt mærkeligt at stå med det i hænderne igen, så velkendt og dog næsten glemt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja i dag kan man købe sig til så meget - det er de små hjemmelavede sager man værner om og glæder sig over :) Hector leger ofte med panden og den lille dyne <3

   Slet
 5. Lækre forårsbilleder Mille. Snart sidder vi på stranden eller i haven og nyder boblende vin. Det føles så skønt at tænke på! Dejlig onsdag til jer! - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste My - glæder mig til det hele <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...