søndag den 8. december 2013

JULESTUEN TOPKÆR - HER KAN DU KØBE ÅRETS JULETRÆ!Forleden præsenterede Manden mig for Julestuen Topkær, der ligger lidt udenfor Århus, og hvor man kan fælde sit eget fine juletræ. Desuden kan man lave popcorn og skumfiduser på bål, få varmen og en æbleskive i deres gårdcafe, og besøge deres lille butik, der bugner med søde julesager. Jeg er helt og aldeles solgt til det sted, et besøg derude bliver bestemt en december tradition.
Skal du I julestemning, kan jeg varmt anbefale et besøg derud, der er meget hyggeligt! :)

I dag søndagshygger vi - Vi stod tidligt op og gik til bageren efter morgenbrød. Jeg havde købt en lille adventsgave til Hector, et tekandesæt fra Tiger, så i eftermiddags har alle bamserne siddet i en rundkreds og fået pebernødder og te i små prikkede kopper og tallerkener :)
Jeg håber I nyder søndagen <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

17 kommentarer:

 1. Hvor skønt med Julestue-hygge - det ser ud til den gratis flødebolle faldt i god jord, hos ham den lille søde (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ham den lille søde har fået smag for søde sager og skal holdes i kort snor :) Synes det er så gennemført at selv flødebollerne ligner små grantræer :)
   Rigtig god uge til dig anne ;)

   Slet
 2. Ih altså.... den kommer tit den der tvivl, bor jeg nu det rigtige sted. Ja det gør jeg , vil jeg så skynde mig at sige. Ved også du bor det rigtige sted. Men derfor er det nu alligevel Sååå ærgeligt at afstanden er så stor, at jeg ikke bare lige kan tage med på julemarked. Ville have æælsket det. Og de der engle, de passer lige hjemme hos mig, hvor jeg i dag har konstateret at den store kas´m julepynt, er ved at være kedelig.
  Slaraffenland det er hvad det er. og det ser det ud til at lille H vil give mig ret i. Han vil huske det sted som det med de STØRSTE flødeboller ever. MUMS. Dejlige juleglimt på en noget regnfuld 2. søndag i advent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih en hyggelig besked fra dig og jeg er nu ikke sikker på at du bor det rigtige sted :D Du ville elske julestuen, uden tvivl, der må du med ud til næste år. Jeg kan også huske jeg har besøgt dig i december, hvor vi har været i tivoli, det er nu altså også julehygge og stemning for fulde gardiner.
   Go dag til dig <3

   Slet
 3. en århusiansk juletradition = Topkær
  en sønderjysk juletradition = Krusmølle ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. So true Rikke, og jeg har et ben i hver lejr - så begge steder er et december-must! :) Håber du får en skøn uge, kh

   Slet
 4. Svar
  1. Ja vi hyggede i går, huset flød omkring os, men pyt, for i dag flyver jeg til Kina og arbejder. Håber du får en dejlig uge og tak for din søde hilsen Kristina ;)

   Slet
 5. Dine billeder er bare så smukke og stemningsfulde! Og halløjsa, jeg bor jo kun 5 min. kørsel derfra, så der bliver jeg da nødt til at hive familien med ud :-D tak for juletippet. Rigtig god tur til Kina! Og ha' en skøn jul :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine - du er sød. Det er sjovt at man kan blive overasket over steder der ligger lige hvor man bor - Jeg har også lige fundet en stor hobbybutik tæt på os, jeg havde aldrig været der før.
   Hvis I har tiden synes jeg I skal tage derud, hvis ikke for at købe et juletræ så for at julehygge, vi havde i hvert fald en skøn og hyggelig dag derude.
   Rigtig go uge til dig søde Trine :) Kh mille

   Slet
 6. Hold da op- det ser hyggeligt ud- VI HAR IKKE KØBT JULETRÆ ENDNU- meeen, det er nok lige lidt for langt væk! Er vild med det sort-hvide billede- lille Hector, hvor er han kær- man kan da tydeligt se, at flødeboller er lidt af en prøvelse- den smager godt, men lidt besværlig at håndtere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og de fedter en del de flødeboller :) Det var en hyggelig eftermiddag.
   glæder mig til at se jeres juletræ :)

   Slet
 7. Nøøøj, hvor ser det hyggeligt ud. Tak for tippet! Jeg tror helt sikkert, jeg må en tur derud. Der kan da sagtens være et fint lille juletræ i en stue på 12m2, ikk? ;-)
  Mange decemberjulehilsener
  Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man bestemt Katrine, bare et lille et :) Vi købte ikke et træ da vi var af sted, men nu er jeg hjemme fra Kina og så vil jeg altså gerne have et lille et, jeg har så meget fint pynt der jo skal op :) Så tror også vi tager en tur mere derud! :) Rigtig god aften til dig <3

   Slet
 8. Det ser jo totalt hyggeligt ud. Og det er først lige nu jeg har fanget at rigtigt mange køber deres juletræer længe før jul. Har I dem så stående udenfor eller hvordan? Hos os køber vi det først den 23., og så er det noget med at slæbe det op til fjerde med det samme...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det faktisk ikke Julia :) - jeg blev selv ret overasket over, hvor travlt der var og hvor mange der købte dere træ så tidligt. Vi købte ikke noget, gik bare og hyggede og julede... Men jeg forestiller mig at man lader det være ude - ellers bliver det vel lidt tørt og trist.. Go aften til jer :)

   Slet
 9. Åhr, det lyder hyggeligt. Og lidt federe end at købe juletræet ved Kvicklys parkeringsplads, som vi endte med i år. Det er lidt langt fra sidste års juleromantik, hvor vi gik gennem skoven med slæde for at hente et nyfældet juletræ. Det er bare ikke det samme i regnfuldt gråt vejr. ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...