torsdag den 19. september 2013Jeg har travlt på mit arbejde, og dagene flyver af sted. Sandalerne er skiftet ud med sko, og efteråret er her. Men solen banker stadig på mod vinduerne, og i går efter arbejde hentede jeg Hector i vuggestuen, og vi tullede rundt i haven. Indenfor putter vi under tæpper i sofaen, og så har jeg med glæde testet trifli-desserter fra Arla - En lille "mormordessert" af syrlig æble/kanel-yoghurt og med søde makroner på toppen, de smager skønt! ;)
Hectors farmor har været forbi med en ny lille trøje fra hendes hånd, og jeg glæder mig til at pakke ham i den, når det bliver mere koldt. Når nu det SKAL være, så er efteråret hjerteligt velkommen her! ;)


It's getting much colder, but the sun is still here, and when I get off from work, we enjoy gardenlife. I have tested small Trifilies from Arla, the taste is sweet, I like it. 
Hectors' grandmother made the blue jumper, I love the colour - Autumn is very welcome!

6 kommentarer:

 1. Skønne glimt endnu engang - og hvor er han blevet stor, 'lille' Hector :) Det må være skønt med en farmor der kan strikke, så fin en blå farve til hans lyse hår :)

  Jeg sætter også stor pris på vores have, og Karla smutter altid lige om i legehuset efter vuggestue, det er så hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt du skriver det Anita, da jeg jeg sad med billederne tænkte jeg også på Hector slet ikke er en lille dreng længere, vil nogen stoppe tiden NU, tak! :)
   Haven er hele grunden til vi købte et hus - ej hvor er det dejlig med en have<3 Jeg håber I får en skøn weekend, vi har ingen planer og hvor er det skønt! :)

   Slet
 2. Lækre billeder som altid, Mille!
  Hector ser super skøn ud. Det bliver dejligt med efterår, flyverdragter og kastanjesamling med sådan en lille størrelse.
  I øvrigt ser den altså også rigtig god ud, den trifli. Hvem der bare ikke var på kur for tiden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Sandra - Lige som du skriver det med kastanjerne, får jeg endnu mere lyst til efterår :) Det er ret hyggeligt med the og stearinlys :)
   Rigtig god weekend til dig - og ps jeg er næsten altid på kur, men jeg er ret dårlig til at holde det, i aften ingen undtagelse og der ligger en pose "bum" og venter på mig :D

   Slet
 3. Lille charmetrold i fuld fart- hvor er han skøn!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er fuld fart på - har så mange søde billeder af ham fra haven, dem må du se :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...