tirsdag den 23. juli 2013

EN LÆDERTASKE TIL MIT KAMERA!- Altså, Miiiilllløøøøøø!? - Der er godt nok bragende stille på din blog!???" - skrattede min søster i telefonen forleden, og jeg kan kun give hende ret, her har været lidt stille - Jeg har koblet mit hoved helt fra, ligget ved stranden, spist vandmelon i store mængder, fået sol på mit flæsk, besøgt et par loppemarkeder, ligget på et tæppe i haven og egentlig bare feriedaset den. Jeg har end ikke fået svaret på kommentarer og søde mails. Tusind tak for de dejlige kommentarer, I skrev til mit mit indlæg med drømmefangerprintet, hvert eneste gør mig meget glad! <3

Tasken har jeg fundet i en genbrugsbutik i Sønderborg til kun 20 kroner!!:) Jeg har I lang tid ledt efter en taske til mit kamera - og denne er perfekt. Jeg har kviltet et blødt fór for at beskytte kameraet - og så har jeg tilføjet lidt guld-lir på lynlåsen. :)

Jeg håber i nyder sommervarmen derude, rigtig go' dag til alle <3


It has been quiet in here for a while, but now I'm back - I am enjoying my holiday big time. I have been on the beach, visiting my parents and just spent time with my sweet little family. 
I bought the bag for my camera, I have searched for a vintage camera bag for so long and this is perfect.I added padded lining and a gold zipper puller! :)
Have a great day <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

20 kommentarer:

 1. 20 kroner?!
  Hold op et et kup, der var du vel nok heldig, Mille :D
  Genbrugsguld er altid skønt at falde over, især i den prisklasse.
  Håber du nyder sommeren.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altså et kup - der er så mange kameratasker og jeg har længe ledt efter en, jeg er blevet ret glad for den her. Jeg gav den lidt læderfedt, så var den perfekt, altså lidt skrammer hist og her, men pyt :) Jeg håber du nyder sommeren søde Anne <3

   Slet
 2. Ved ikke hvad for noget flæsk du hentyder til, men dejlig og sommerlig ser du ud. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ih smil, tak Connie, det var sødt sagt. Håber du nyder de varme sommerdage og tak for din skønne hilsen :)

   Slet
 3. Hvor er den skøn! Super ide til kamerataske. Virkelig et fund :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Eva, jeg er også blevet glad for den. Jeg er ikke så vild med de almindelige kameratasker - denne stod sådan ude bagved i en genbrugsbutik ( jeg lurede den da døren stod åben) Forsigtigt spurgte jeg personalet om den var til salg - heldige mig:) Jeg tror egentlig man kan bruge alle mulige forskellige tasker, hvis man bare forer dem lidt til at beskytte kameraet :)
   Rigtig god aften til dig :)

   Slet
 4. Det var da godt nok et fund! 20 kr.! fin er den - og det samme er den sommerlige kjole :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg følte mig også heldig og glad da jeg kørte hjem med tasken i bagagerummet og ekstra glad da jeg så at mit kamera kunne være deri :)
   Kjolen er fra Mintandberry fra Zalando - de laver nogle super fine ting! ( Kjolen har jeg købt på udsalg, det er viscose stof så den er blød og skøn) - De har mange ting jeg kunne falde for :) God aften til dig :)

   Slet
 5. Avra, hvor er den lækker!
  Det må godt nok siges at være et fund og virkelig et kup.
  Måske skulle man besøge Sønderborg noget oftere... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg traskede alle deres genbrugsbutikker igennem og jeg var faktisk ikke så imponeret - tasken fandt jeg i en butik lidt uden for Sønderborg, så man skal alligevel lede ret længe for at finde guld :)

   Slet
 6. Jubii søs . Dejligt m et nyt sommerinlæg. Og glad for jeg ikke købte lædertaske til 800 penge i Cambridge idag. Så havde jeg jo følt mig snydt ! Skønne billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søs, ja der er lidt tid imellem snapsene her i sommervarmen - men godt du skubber til mig, for jeg synes det er dejligt at blogge og selvfølgelig tage billeder :) Glæder mig til at høre om det hele. knus til dig <3

   Slet
 7. Stilhed er helt ok, når bare livet leves smukt på den anden side af skærmen. Hold OP en lækker taske, det kan man da kalde et fund for pengene - eller i virkeligheden bare et fund, for selv til flere mønter er den jo smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Dorte - jeg havde også besluttet at jeg gerne ville betale lidt penge for den, så det var nærmest en foræring med de 20 kroner. :) Rigtig god aften til dig og tak for din søde hilsen :)

   Slet
 8. Hvor ser du bare dejlig ud Mille - og ja, tasken er altså bare lækker, ikke noget bedre end et godt genbrugskup :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lisbeth <3 Ja det er altså et kup, jeg sukker også langt efter de fine sager du har fundet henover sommeren!

   Slet
 9. Det er virkelig nogle skønne billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Gitte, det var en sød hilsen fra dig! God sommeraften til dig :)

   Slet
 10. Sikke et kup! Den står så fiiiint til din kjole, hvor ser du godt ud! Og i øvrigt må jeg også komplimentere dit drømmefangermotiv, nøj, det er blevet godt. Går selv og forsøger at strikke et sammen til at male direkte på væggen i soveværelset, men det er dælme da svært med motiver, der skal være SÅ symmetriske :-/ Så thumbs up, det er godt gået :-)
  Fortsat god ferie til jer (her tilbringes den også med fødderne i sandet og i en konstant afstand af 30 cm til ungerne <3 - skøøøønt!)
  Kh. Trine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...