søndag den 16. juni 2013

SOLSKIN OG LOPPEMARKED I MØLLEPARKEN!

Sidste søndag pakkede jeg, sammen med min veninde, lille H i en klapvogn og tog til loppemarked i Mølleparken. Vi sad på et tæppe og drak kaffe og spiste frugtstykker. Og så besøgte vi Louise og Louise, der havde den fineste farverige loppestand med gamle vintage kjoler. Det var en god dag!

Denne uge er fløjet af sted, jeg har haft planer stort set hver dag. I går var jeg til workshop hos Anne Nowak, det var fantastisk - Jeg har selvfølgelig også en række billeder derfra, som I skal se ;)
Jeg håber, I også har haft en forrygende weekend - Go' søndag <3


Last sunday I went to a flea market to see Louise and Louise who were selling the most amazing vintage dresses. The sun was shining - it was a colourful and great day.
Yesterday I was at a Anne Nowak workshop - I will show you pictures soon ;) 
Have a great Sunday <3


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

5 kommentarer:

 1. Oh, what a lovely hair color on that redhead!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er så fin med det røde hår, hvis mit hår ikke skulle være lyst ville jeg være rød med samme farve! Go aften til dig Janne;)

   Slet
 2. Skønne billeder! Tak for igår, det var en spændende og lærerig dag. Vi må snart afsted igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Julia, det var en go men også hård dag, jeg var godt nok træt da jeg kom hjem! Ja, vi må helt klart afsted igen snarest! kram

   Slet
 3. Dejlige billeder - du er god med det kamera, Mille. Og det var, som altid, dejligt at se dig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...