fredag den 12. april 2013

Lidt billeder fra Field's Designstore, som jeg besøgte for noget tid siden. Jeg tænkte, I skulle se lidt glimt derfra, da det er en innovativ og spændende indrettet butik, der er lidt atypisk i forhold til andre butikker i et storcenter!
Når jeg rigtig skal ud og "ose", kigge på smukke sager og have kaffe i den ene hånd og en veninde i den anden, går vi altid ned i de små gader, hvor butikkerne ofte har sjæl og egen stil. Det er sjældent det samme man får i et storcenter, men Field's Designstore overraskede mig - Jeg er vild med prøverummenes forskellige udsmykninger og udtryk. - Generelt er det bare en super hyggelig butik med lækre sager! Særligt lampen på billede 2 synes jeg er sjov, 80'er på den fede måde ;)

Det er blevet fredag og weekend- Jeg håber I får en dejlig en af slagen <3

2 kommentarer:

 1. Hej Mille

  Det er lang tid siden jeg har været i Fields, men måske er det snart på tide igen. Jeg havde slet ikke gennemskuet at det var en lampe, det dér. Man bliver helt nostalgisk :)

  God weekend fra Diane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja når det er koldt og regnfuldt er et center altså klart at foretrække, hvis man skal have styret sin shoppelyst;) - jeg synes butikken skiller sig ud og er rigtig fin :) Også rigtig go weekend til dig Diane <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...