tirsdag den 26. marts 2013

Et tip - fra en dulle til en anden!

Nu er der måske nogen, som klapper sig på lårene og griner og tænker, at jeg er håbløst bagud :) - Jeg befandt mig i en barsels-bobbel da det her Sephora-produkt kom ud, og har først for nyligt hørt om det fra en kollega. MEN nu giver jeg også tippet videre, for jeg er kommet med på bølgen;)
- Sephoras neglelakfjerner er virkelig genial, man stikker fingeren ned i beholderen, holder den i et minut og når man tager den op igen, er neglelakken væk- C'est magique! ;) Jeg går ofte med farve på neglene, og jeg er virkelig glad for, at jeg nu kan fjerne det igen nemt og hurtigt. Neglelakfjerneren koster 75 kroner.
Jeg har købt den i Sephoras egen butik i Fields i KBH - der er også en afdeling i Illum, men os jyder har endnu ikke fornøjelsen af en Sephorabutik - Jeg er sikker på, at man kan købe den på nettet også, hvis nogen har et link må I gerne dele :)

I dag skinner solen og jeg har en date med Michelle - Vi skal kigge butikker, drikke kaffe og ellers bare nyde foråret. Rigtig go' dag til jer <3

12 kommentarer:

 1. Jeg har en lignende som jeg købte i Tyrkiet for en femmer for nogle år siden, det er virkelig smart:)
  - men et helt minut til hver finger? Så tager det ti min at få neglelakken af, det er da lidt omstændigt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tænkte også, at 10 minutter lød af meget- men tror bare det er for at angive en tid, for jeg snyder altså lidt og holder den i kortere tid og det virker stadig :)

   Slet
 2. Gud hvor smart!!
  Sådan en må jeg altså have!
  Sidst jeg skulle fjerne neglelak fik jeg lagt en vatrondel med neglelakfjerner på vores sofabord og det fik ætset lak og maling af - virkelig øv! :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej dog - kan lige forestille mig det du fortæller- ups...:/ så må du have fingrene i sådan en sephora ;) det der er smart er, at hvis en finger kokser og skal laves om så er de nemt at rense en finger uden at de andre smitter af ;) ( efter jeg er blevet mor skal jeg tit rette en negl- så er der nemlig ikke ordentlig tørretid til neglene;) )

   Slet
 3. Ih altså hvor er det smart! Lover hele tiden mig selv, at der skal lakeres negle noget oftere, så har endnu ikke fåt købt vidunder dåsen, det er super smart! Ha en dejlig dag/ weekend/ påske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da jeg var gravid var det noget af det jeg savnede - farve på neglene - det kan altid peppe op :) Også go påske til dig mette, håber du nyder ferien ;)

   Slet
 4. Jeg smiler lidt - for dette skønne dulletips brugte jeg i USA for 20 år siden. Men det gør ikke tippet mindre brugbart... Smukke nuancer af lak du har på billedet. Jeg får helt lyst til at lakke mine egne negle...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt - så er det slet ikke s nyt endda :) Jeg falder altid for glade og naive farver til neglene, og kommer ofte hjem med en farve og tænker - ej mille den farve har du jo allerede :) Mine yndlingsfarver er de lyse, lette og klare farver :)

   Slet
 5. Fedt at en med korte negle viser frem, kan være jeg tør også så!

  SvarSlet
 6. Et lille tip. Den er ikke glad for glimmerlakker. :/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...