tirsdag den 12. februar 2013Jeg er blevet spurgt, om jeg ville teste FUN's nye saft med udtræk fra steviaplanten. Jeg ved ikke om I kender noget til steviaplanten!? - Jeg gjorde ikke og måtte lige læse et par artikler om stevia som fx. i Politiken her. - Hvor er det fantastisk, at naturen kan give os midler til den søde tand.  Steviaplanten er netop et af de sødemidler, der kan indtages med god samvittighed. Der skal ikke tænkes på kalorier eller kunstig fremstilling i et laboratorium. Ingen diskussioner, om det kan være kræftfremkaldende eller ej. Denne plante skal bare have jord og sol - så får vi smagen af "sød". :)
- Forleden havde jeg besøg af en håndfuld dejlige mennesker, jeg fik dem til at hjælpe mig med at teste saftsmagen - Der var blandt mine gæster mange blandede holdninger til smagen. Ligesom flere bloggere har forskelige holdninger til den, se fx. her og her.
Jeg selv er ganske tilfreds med smagen, jeg har fundet en favorit, blåbær-brombær der smager sødt med en syrlig eftersmag - det er lige mig :)
Kunne jeg bestemme, ville jeg dog gerne ændre lidt på emballagen - Jeg bliver draget af æstetik og synes det naturlige produkt skulle præsenteres i et mere lækkert og naturligt design.I stedet for en farverig plastflaske ville jeg foretrække en fin glasflaske med papirs-etikette.

I aften skal vi besøge min svigerfar og spise gode bøffer - sådan lidt forsinket fødselsdagshygge. Det tager ingen ende med alt det fødselsdag, det er altså bare skønt :)
Rigtig go' aften til jer <3

Produkterne til indlægget er sponsoreret, men billeder og ord er helt og aldeles mine egne!

10 kommentarer:

 1. Dejligt at se en ærlig vurdering, super cool billeder, dem er jeg helt vilde med, man får seriøst lyst til et glas :)

  Lyder spændende med den steviaplante (jeg kendte den heller ikke)kan man mon få vingummier lavet på den ?!


  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - JA, vingummier hepper jeg også på :)

   Slet
 2. Skønne billeder.... Ret lokkende faktisk!

  Har set lakridser sødet ed stevia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla :) - Jeg synes virkelig godt om tanken, må teste flere stevia produkter - og GERNE lakridser:)

   Slet
 3. Det var da et sponseret indlæg der rykker! Fedt at se. Og ja, man får faktisk lyst til et glas saft. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ih det var sødt sagt :) De sponsorerede indlæg vælges med omhu - og jeg kan 100% gå ind for naturlige produkter. Jeg synes brugen af stevia er fantastisk, det må åbnes mange døre for folk med sukkersyge, gravide og i det hele taget folk, som går op i, hvad de putter i kroppen :)

   Slet
 4. Årh for søren da, Mille, du forstår at præsentere tingene - sikke et billede du starter ud med! Jeg er solgt, og bliver nu nødt til at prøve den med solbær-blåbær ;-) (så fin skjorte du har på!!)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde trine <3 Kjolen har jeg fået af min veninde, hun havde købt den i Amsterdam og gav mig den på en helt almindelig onsdag - den betyder meget for mig, synes den er SÅ fin :)

   Slet
 5. Indbydende billeder! Kunne godt finde på at prøve den saft til datterens 4 års fødselsdag i næste uge.

  Kjolen er fantastisk, Mille!

  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du - jeg er så glad for kjolen - synes farven er så smuk.
   go aften til dig :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...