søndag den 10. februar 2013


I går gik jeg arm i arm gennem strøget med min søde veninde Merete. Vi sludrede og spiste luxusbrunch på Mefisto i latiner-kvarteret, en rigtig dejlig lørdag! Samtidig luftede jeg min nye lillefingerring, en lille sikkerhedsnål - Jeg har fået den af mine søde kollegaer og chefer, der forleden fødselsdags-overraskede mig med blomster, flag, morgenmad, kort og fine gaver - Jeg var rørt til tårer, bare SÅ sødt af dem! 
Ringen er fra Maria Black, jeg synes den passer perfekt ved siden af  min Stinne Holm ring. 
I dag rydder jeg op og gør rent, efter en travl uge kan der hurtig samle sig ting-og-sager-bunker:)
Rigtig go søndag til jer <3   

19 kommentarer:

 1. Hvor var det bare sødt af dit arbejde, kan godt forstå, at du blev vildt glad!

  Mmh.. brunchen ser også vildt godt ud. Det er altså bare noget af det hyggeligste der findes (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan glæde mig som et lille barn, hvis jeg har sådan en lørdags aftale, det er simpelthen bare det bedste:) Ja, jeg blev helt overrasket da mine kollegaer og chefer havde lavet fødselsdagsløjer, det var bare en skøn dag, helt vildt :)Go dag til dig søde Kit!

   Slet
 2. Det lyder som en lørdag af de bedste. Du har ret, det er et perfekt match til Stinne Holm ringen. :)

  Er lidt på udkig efter en jakke. Hvor er din fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Cardigan er fra Repeat - det er sådan en blød Cardigan/jakke - den er super lækker med rå lynlåse og knappe detalje foran, er blevet rigtig glad for den :)

   Slet
 3. Dejlig måde at overraske en sød kollega på. Ringen er jeg også vild med. Wauv.
  Samt et meget forsinket tillykke med din 30 års fødselsdag. Jeg håber du havde en dejlig dag.

  Kh. Lis

  Har du købt jakken hos NoaNoa ? Jeg har nemlig forelsket mig i en der ligner hos dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lis :) - min dag var ovenud skøn, eller dagene.. fødselsdagen endte med at strække sig over flere dage med besøg og hygge - virkelig dejligt :)
   Jakken er fra repeat - det er måske mere en trøje, den er bare helt vildt skøn og er ret vild med det rå udtryk :) Go dag til dig!:)

   Slet
 4. Det lyder ikke som en dum måde at starte dagen på :)
  Og jeg er helt vild med de tre ringe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk ret dejligt lige at tage en dag ud fra morrollen og bare sludre og ose :D

   Slet
 5. Heldige asen- med både søde kolleger og fin gave:-) Mefisto hører til blandt en af mine Aarhus favoritter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var første gang jeg spiste på mefisto, men bestemt ikke sidste. Brunchen er lige lidt dyrere end så mange af de andre steder, men synes bestemt det er det værd, vildt lækkert - deres brød er guf :)

   Slet
 6. Skønne billeder - som altid :)
  Er vild med begge ringe, og så får jeg altså snart lyst til en smuttur til Århus, det ser jo for lækkert ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita - der er dage hvor jeg farer rundt i byen og hvor det "bare er en by" hvor jeg lige har nogle ærinder, og så er der dage hvor jeg nyder byen, Århus er sg* skøn :) go aften til dig!

   Slet
 7. Uh ja, ting-og-sager bunker er jeg også god til at lave.
  Mefisto har jeg endnu til gode, men den er på skal-snart listen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mefisto er også på min liste (igen) - der var mere på menuen som jeg gerne vil prøve ;) Det er et lidt mere "voksent" sted end mange af åens cafeer - målgruppen er måske lidt ældre, men helt klart et sted jeg gerne vil hen igen!

   Slet
 8. Fin ring! Og hvor ser brunchen på Mefisto lækker ud, den vil jeg altså snart forbi og prøve! KH ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida - Synes bestemt mefisto er et besøg værd :)

   Slet
 9. Skøn skøn måde at starte dagen på. Jeg glæder mig til snart at rykke hjem til Århus igen - det er nu engang den bedste by ;-) Og SÅ fin en ring - kan godt forstå, du blev rørt! .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja blev meget rørt, nu gad jeg godt være sådan en der kunne tørre en lille tåre væk og snøfte med et smil, men jeg hylede næsten, synes bare de var så søde at overaske mig og havde virkelig ik set det komme, det var dejligt. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...