mandag den 18. februar 2013

Et ærligt og personligt indlæg!


I forbindelse med, at jeg har testet Shapewear undertøj for Bilka - er her et ærligt og personligt indlæg om mig og min krop og om at stramme op! :)

Jeg har altid haft en krop med former - men aldrig haft store vægtudsving eller problemer med vægten. Det er på trods af, jeg elsker mad og har en meget sød tand.
Da jeg for næsten 2 år siden så to magiske streger på en graviditetstest, blev jeg ovenud glad - jeg var spændt, men også lidt nervøs, for hvordan ville min flade mave komme til at se ud. Jeg gik google-amok og tjekkede søgefelter som "maven efter fødsel", "gravid mave" og "krop efter graviditet". Jeg søgte svar om, at min krop kunne blive sig selv igen. Jeg følte ikke, jeg fandt det, jeg søgte. Som de fleste ved, er enhver graviditet og vores kroppe forskellige.
- Tiden gik, og på kort tid tog jeg meget på, i alt 27 kilo! (- ja du læste rigtigt - GISP!!!) Og selv min læge blev urolig for, om jeg ikke lavede andet, end rulle mig i softice og skumfiduser. Det er hårdt for krop og sind at ændre sig så meget på kort tid. Mine venner var søde, og mange prøvede kærligt at bilde mig ind, at det da sad lige midt på maven. Men da lille Hector kom til verden, var kroppen stadig 21 kilo tungere, end før jeg blev gravid!

Min krop er en helt og aldeles fantastisk maskine, der har bygget et lille barn, været helt udspilet og nu næsten tilbage i samme størrelse. Kiloene er dog slet ikke forsvundet af sig selv, det har været en hård kamp! - Jeg har tabt de fleste af de mange kilo, men siden graviditeten har min vægt og "nye krop" alligevel fyldt en del for mig.  For et par måneder siden var jeg til et arrangement, hvor jeg mødte en veninde, som jeg ikke har set i flere år. Hun er så sød og udbrød, "Miiillle, hvor ser du bare skøn og dejlig ud, lige som jeg husker dig!". Mit svar blev noget a la "arh tak -men jeg er bare så træt af det, jeg mangler stadig at tabe mig 6 kilo". Der blev helt stille - så kiggede hun sådan lidt spørgende på mig - " hvorfor siger du det Mille!? - jeg sagde jo lige, at du ser godt ud!" Jeg fik helt røde kinder, for hun havde SÅ meget ret! - Det er noget af det jeg og mange kvinder tit gør - ser vores fejl i stedet for at fokusere på alt det gode.

I dag er min mave mere blød og mine hofter brede. Jeg løber et par gange om ugen, det giver velvære og strammer kroppen op. Og jeg ved godt, at det er løbeture og nul sukker, der skal til for at gøre min mave flad igen. Når det så er sagt, giver jeg thumbs up til Shapewear. Det, jeg har testet fra Bilka, hjælper godt på vej og holder maven på plads. Jeg synes det strammer ind til kroppen, men det er stadig behageligt at have på og det lever op til formålet. Man skal lige vide, at det kun virker opstrammende - Jeg er altså en str. L både med og uden Shapewear :) -  Jeg modtog undertøjet i en brunlig hudfarve- skulle jeg selv vælge, ville jeg helt klart vælge det i sort, det brune bliver efter min mening ret "mormor-agtigt". :)

Har du læst med så langt, er her et par billeder af "mig og min krop" strammet op i Shapewear :)  - Jeg turde alligevel ikke stille op i kun undertøj, men den bløde mave er strammet ind under kjolen ;)Produkterne til indlægget er sponsoreret, men billeder og ord er helt og aldeles mine egne! 

63 kommentarer:

  1. du ser p.... godt ud :D Det kunne være man skulle prøve det ;D

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er du sød :) - Jeg synes bestemt det er skønt at kunne blive strammet op, hvis man skal i fin kjole :) Til hverdag behøver man det måske ikke, med mindre hver dag er en fest.. Tak for din søde besked.

      Slet
  2. jeg synes du ser superflot ud - og jeg har også længe tænkt på at teste sådan noget shapeup-halløj! Jeg er for madglad til at være på kur og så må der jo andre tricks i brug....

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også madglad og der er en længere udsigt til at maven bare er flad af sig selv, så jeg jeg synes det er rart at man kan "snyde lidt" :) Go aften til dig;)

      Slet
  3. Det er SÅ typisk kvinder ikke at kunne modtage en kompliment uden at tale den ned ved at nævne alle vores fejl. Men du har ret, jeg har også testet shapewear og er også rigtig glad for den smule opstrammende og udglattende effekt, det giver.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er nemlig typisk, og jeg gør det for meget, og jeg vil også helst gøre folk opmærksom på mine "fejl" inden de selv siger noget, på trods af jeg vidst aldrig har oplevet at der er nogen der har påpeget noget.. Jeg skal stoppe med det, men det er nok nemmere sagt end gjort! Jeg har lige set dig i shapewear, eller i hvert fald i kjole, du ser smuk ud Ida, lækker lækker sag!

      Slet
  4. Kæft du er lækker.... Og helt klart sådan en type (altså kropslig) flest mænd foretrækker, tror jeg.... Det kan godt være du synes du mangler at smide 6 kg, det kan bare ikke ses! Jeg synes du er helt perfekt som du er!

    Og så skulle du se min mave efter 3 børn..... Den er der vist ikke meget håb for.... En gang blævrende flæsk med strækmærker!

    SvarSlet
    Svar
    1. Sidder og smiler, hvor er du sød Camilla - Det var slet ikke for at I skulle komme med de mange komplimenter, men uf hvor de varmer :)
      Jeg er ked af du er træt af din mave, kan forestille mig at det efter 3 børn kan være en blød mave man sidder med, men så er det faktisk rart med det shapewear, du skal da prøve det!? Rigtig go aften til dig :)

      Slet
  5. Dejligt indlæg, og vi er mange i samme båd ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja tror også der er mange der har det sådan.. Tak for din søde hilsen, det varmer, jeg var lidt nervøs for at sætte indlægget på, da det var et lidt sværere indlæg at skrive end så meget andet.. go aften til dig :)

      Slet
  6. Smukke Mille, du ser fantastisk ud!! Jeg er lille og kan syne spinkel, men har aaaltid haft den der sukker-topmave, og at droppe kagerne... Aj, så træt af maven er jeg heller ikke, men det kunne nu være rart at hoppe i noget andet end kjoler med empire! Så jeg skal altså ha' prøvet det, havde så sent som i dag fat i et sæt fra Pieces, men droppede det, da jeg ikke orkede at ødelægge frisuren i prøverummet med en kamp om at komme i det ;-P

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh tak søde Trine!! Ja er faktisk fascineret af kvindekroppen, i mit arbejde som designer ser jeg på kvindekroppe hver dag, hvordan de ændrer sig, hvad der klæder osv. Vi er så forskellige allesammen og man skal ikke sammenligne, det kan man ikke.. Jeg er også meget glad for kage og kan slet ikke undvære søde sager - Hvis man så bare kunne hvile i at have en topmave - der kan vi lære noget af "store amerikaner kvinder" der går i stramt tøj, viser hvad der er og er stolte af det :)

      Slet
  7. Du rammer jo 'spot on' - både med de ekstra kilo, men også komplimenterne. Havde det dog lidt på samme måde; den første (og eneste) graviditetsbog jeg købte var '9 mdr. før og 9 mdr efter' - om motion under og efter...og gik til Apa, både før og efter. Men måske jeg skal en tur i Bilka...
    Du ser skøn ud Mille :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg har også den bog, jeg har læst flittigt i den :) Jeg havde en hård fødsel og kom derfor først sent igang med motion, gåture og yoga - Men nu er jeg igang og det er bare godt for krop og sjæl :) Og så kan jeg lige "snyde" lidt med shapewear hvis vi skal til fest :)

      Slet
  8. Med eller uden Shapewear.. Jeg synes du ser møg flot ud! :-)
    Jeg har også et par.. Kan ikke huske mærket, men hold op de sidder altså bare lidt for stramt til det er noget jeg vil stå model til! :-)
    Hilsen Frk. Hansen

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh tak frk hansen, jeg bliver helt genert, jeg fik min kæreste til at tage billederne og bliver også stadig ( efter 9 år sammen) lidt genert når jeg skal stille mig sådan op :) Jeg har også noget shapewear fra H&M som jeg skulle have på til en julefrokost og da vi havde spist forretten kunne jeg næsten ikke træke vejret fordi det var så stramt, det holder ikke, men det her fra bilka er faktisk ikke på samme måde ubehageligt..

      Slet
  9. Skønt indlæg og smukke dig:)

    SvarSlet
  10. Dejligt indlæg Mille, men jeg tror nu ikke jeg ville hoppe i en opstrammende trusse selv. Men jeg synes du ser rigtig dejlig ud uanset hvad. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. I øvrigt gik jeg også mentalt i panik i starten af første graviditet, og jeg synes også det har været svært at acceptere de små ændringer en graviditet giver kroppen - og det er altså uanset hvor skønne børnene nu engang er.

      Så det med at tage uforbeholdent imod et kompliment kender jeg godt, og det er en evne man virkelig burde træne. Det er en god veninde du har. :)

      Slet
    2. Nemlig en rigtig sød veninde, bare dejligt at få sådan en kærlig verbal lussing :)
      Jeg jeg var faktisk ikke så vild med at være gravid, altså dele af det var fantastisk, men der var også meget af det som var hårdt.. Både fysisk og psykisk, men som kvinde må man næsten ikke sige den slags højt...
      Jeg gik 10 over tid og på de 10 dag kom der små strækmærker nederst på maven - jeg GRÆD - altså virkelig, jeg orkede bare ikke mere og der var det sidste bevis på jeg ALDRIG blev "mig selv igen" ... mange siger jaja, men så har du en dejlig dreng.. og JA det har jeg, men derfor kan man stadig godt være træt af det :)
      Tak for din søde hilsen maiken og go aften til dig :)

      Slet
  11. Ja et smukt og ærligt indlæg. Jeg syntes du ser super dejlig og sund ud! Kender dog godt følelse med de kilo, man gerne vil af med:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for de søde ud - jeg tænker også tit på om jeg kan blive sådan helt tilfreds eller om det er en kvindeting at have noget man gerne ille kunne ændre på, hvis ikke det ene så det andet :)

      Slet
  12. Du ser aldeles skøn ud Mille!!!

    SvarSlet
  13. Med eller uden shapewear - du ser super godt ud! BTW jeg tog 23 kg på med den første, tabte dem alle igen, tog 22 kg med nummer to og er nu 4-5 kg under normal vægt ;) Det skal nok komme - måske du skulle få dig en to'er. Så kommer det helt af sig selv, idet man løber mere end dobbelt så hurtigt ;). Dog må jeg lære at leve med at det hele bare er blevet slapt... Og jeg er også håbet på højtaljede leggins og shapewear

    SvarSlet
    Svar
    1. hihi nina så satser jeg på det hele forsvinder når vi får en mere :D Det er bare så ekstremt når vægten pludselig +20 - da min så sagde +25 så var jeg sådan lidt, nå me så kan det også bare være ligemeget ;-/ men noget forsvinder heldigvis temmelig hurtigt, men det har dog på ingen måde raslet af mig - jeg synes det har været/ er en hård kamp.. go aften til dig nina :)

      Slet
  14. Jeg synes nu stadig, at du pæn og skøn :) (og det er med og uden stram-op-buks). Jeg bruger også sådan noget. Jeg fik den fineste kjole af Jonas i fødselsdagsgave, men da jeg tog den på, synes jeg bare, der var vom overalt, men kan godt sige, at både en stram-op-buks PLUS stram-op strømpebuks holder maven inde. Og ja, man går ikke en størrelse ned, men alle de der buler bliver ligesom lagt ind til kroppen. Og det jeg trøster mig med, det er at kendte mennesker, som lever af at se godt ud (mere eller mindre) også bruger det, så jeg synes ikke, der er nogen skam ved det. Scarlett Johanson har eftersigende to hele dragter på, når hun poserer på den røde løber.

    Men som sagt, så synes jeg altså, at du er en hottie!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Michelle, på en eller anden måde så savner jeg dig altså :) Skal vi ikke snart lege ?:) Så kan vi begge tage vores stramoptøj på og drikke kaffe og kage og bare være helt vildt fine og fladmavede:)

      Slet
  15. Fine fine Mille jeg synes sgu du er røv-pæn (jo jo det må man godt skrive) og jeg bestemt ikke forstå at du er en L for jeg synes altså at du er meget mindre end mig... Men ja det jo egentlig lidt lige meget hvad alle andre synes eller siger til een, hvis man ikke selv tror på det bliver man ved med at være utilfreds;)
    Man kan lære at leve med sådan en præ-graviditetsmave, man skal bare altid stå op - aldrig sætte sig ned, ALDRIG - for så er det at maven ligesom bare draperer sig udover lårene;)
    - Theresa (der stadig mangler 4 kg, men drømmer om at tabe 10)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Therese og I lige måde :) Jo jeg er skam L, måske m foroven men L forneden og om jeg så taber mig 10 kilo vil jeg stadig have mig et par brede hofter :) Sejt du kun mangler 4 kilo - det er bare vildt flot! Det er dejligt at kunne tage en fin kjole på og stadig føle sig pæn :) Da Hasse havde taget billederne havde jeg lyst til at gå ud og danse, men hvor danser man i århus, søndag kl 14?? :D Go aften til dig

      Slet
  16. Kære Mille! Du rammer her et evigt-gyldigt problem, tror jeg. Hvis vi går ca. 30 år tilbage, spurgte jeg sundhedsplejersken, hvordan jeg kom af med den -efter to kejsersnit- lidt for store topmave. Hun svarede: Ved du hvad, tag et par stramme cowboybukser på!! Så med motion og noget stramt går det alligevel. I øvrigt ser du smaddergodt ud allerede nu!!

    SvarSlet
    Svar
    1. TAK :) - Det er altså en sjov lille historie - stramme cowboybukser pyh altså :) Men ideen er da noget af det samme:) Jeg er glad for at have fået af vide at jeg ikke skulle regne med at maven var væk før efter lang tid for ellers ville jeg være blevet slemt skuffet! :)

      Slet
  17. Hej Mille. Sikke et dejligt indlæg at læse, så er man da ikke alene. Alle sagde også bare 'ooorkk kiloene ryger af når du ammer' ... øhh not. Ihvertfald ikke her. Men jeg kigger også bare flere gange dagligt på min baby og tænker, som dig, ih hvor har vi gjort det godt. Men jeg synes også det er træls at maven er så forandret. Jeg har hørt rigtig godt om Spanx - men dem fra Bilka koster jo kun en brøkdel, så dem tror jeg da hellere jeg vil teste hvis det er. :)
    Uh ha.. lang kommentar, synes bare sådan et ærligt og dejligt indlæg fortjente feedback. Du ser jo simpelthen så godt ud, og for os der ikke kender dig eller din før vægt ser du jo bare virkelig godt ud. KH Ida

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for dejligt feedback Ida, gør mig rigtig glad - Jeg ammede og ammede og der skete virkelig ikke rigtig noget - der var ikke noget der raslede af her i hvert fald - men LAAANGE gåture hjalp på de første 10 kilo. I takt med vejret bliver skønt og varmt håber jeg på at få godt gang i mit løb - det giver bare det bedste humør - og uanset hvad man så kæmper med så kan jeg bare klare hele verden efter en lang løbetur :) Rigtig go aften til dig - og ja lille Hector er uden tvivl det største og bedste design jeg nogensinde har været med til ;)

      Slet
  18. Du er smuk - jeg synes kvinder med former er de aller flotteste!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak jeg rødmer helt, hvor er du sød. Jeg drømmer om at være ligeglad med mavedellen og de bløde lår og så bare turde gå rundt på stranden sådan helt rank og som jeg er :)

      Slet
  19. Det kender jeg kun alt for godt. En kompliment skyder jeg altid i sænk med en undskyldning eller forklaring. Men jeg øver mig i at lade være og bare sige tak. For jeg er faktisk begyndt at stole på, at folk mener, hvad de siger til mig. Jeg roser i hvert fald kun selv, når jeg ikke kan lade være.
    Og jeg synes altså, du er smoking hot. Basta.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Malene - ja du har ret, det er noget man skal øve sig i. Det starter fra NU af :) - og jeg er bare helt rørt over de mange søde og personlige kommentarer til dette indlæg - jeg varmer og jeg kan mærke at jeg ikke er alene om de mange tanker om det emne! go aften til dig ;)

      Slet
  20. Svar
    1. Årh Tak Miriam ( smiler stort) - jeg er fundet ind til dig og din fængende måde at skrive på - jeg glæder mig til at følge dig, håber vi blogge ved. go aften til dig :)

      Slet
  21. Tak for god underholdning med at læse din blog. Jeg melder mig som fast læser

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor dejligt Barbara - og i lige måde, dejlige lyse billeder og kreative sysler, glæder mig til at følge dig. go aften til dig og tak for din søde kommentar:)

      Slet
  22. Sikke et personligt indlæg! Jeg beundrer dig for at skrive så ærligt - og så vil jeg lige bemærke, at du altså ser så flot ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tog sørme også lidt tid og mod at trykke på "udgiv" :) Tak sandra, hvor er du sød, er helt overvældet over de mange søde beskeder. Også vildt at man med lidt stramop undertøj kan føle sig fin i en kjole, de fleste kvinder skulle have sådan et sæt og lige "snyde" lidt under kjolen :) Go aften til dig!

      Slet
  23. Som jeg tidligere har sagt, så synes jeg du er så strålende smuk og lækker Mille - shapewear or not (bruger selv Føtex finest shapeup-strømpebukser engang i mellem, når man er i humør til den fine stramme sorte kjole, der alt for ofte bliver hængende i skabet ;-) )

    SvarSlet
    Svar
    1. Du er så SSSØØD og som sagt tak for kærlig verbal lussing - Jeg har brug for den slags! :)

      Slet
  24. Størrelse L for LÆKKER!!:-)
    Jeg kender alt for godt til det med at være utilfreds med spejlbilledet! For mit vedkommende både før og efter mine graviditeter. SUK hvor er vi bare stygge ved os selv. Du ser så smuk ud:-) Også med +6 kilo fordelt hist og pist. OG jeg har i øvrigt også flere gange været sur på mig selv over, at ikke kan sige tak, når nogen giver mig et kompliment! Det vil jeg blive bedre til. Jeg kunne overveje mormor underbukserne hvis jeg skulle til fest i en meget stram kjole ... Ellers ikke tror jeg. Kh K (+2kg) :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for "støtten" kirsten man må stå sammen når vi er mange i samme båd. Altså nogen gange kunne det være super hvis man kunne hente "de der børn" nede i Føtex! ;) Go weekend til dig

      Slet
  25. Dejligt med et ærligt indlæg!
    Jeg gik som dig gennem en mindre kropskrise efter min første graviditet, og har også kæmpet for at få vægten ned igen. Selvom min krop på alle måder var smukkere og mere spændstig for tre år siden, er det faktisk først nu jeg har sluttet fred med min krop, og lært at være glad for den som den er. Det betyder dog ikke jeg ikke vil ændre den lidt, det vil jeg, men jeg kigger mig ikke længere i spejlet og vil ændre det hele...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg håber jeg også kommer til at slutte fred med min krop - jeg er bare vildt imponeret over dig, jeg følger dig på bloglovin og kan se du, kort tid efter din fødsel, var i dine lækre lædershorts - Jeg tænker om jeg nogensinde kommer i min gamle bukser igen..rigtig god weekend til dig:)

      Slet
  26. LekkerLekkerLekker!! Jeg må og få meg no hold in greier etter graviditet ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er du sød Janne, tak og go weekend til dig :)

      Slet
  27. Jeg har også prøvet shapewear, dog for egen regning og derfor i sort! ; )
    Kan du ikke hilse Bilka og sige at der mangler en størrelsesguide... nogle mål f.eks.
    Jeg tog et par sømløse shorts med hjem, pillede syningen i papmærket forsigtigt op og prøvede dem, men jeg er i tvivl om det er den rigtige str.... håber at kunne bytte dem! De er M og jeg synes ikke de strammer rigtigt op og ind... til gengæld synes jeg det buler ud lige over elastikken... mon jeg skal gå op eller ned i str. - hmmmm!
    Hvis du altså overhovedet skal give dem feedback : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har desværre ikke direkte kontakt med dem - men dit input er da bestemt relevant! De har fået mit link, så mon ikke de læser med. Da jeg først skulle prøve det shapewear , tænkte jeg om det virkelig kunnen passe at de skal stramme så meget - Men de skal sidde ret stramt for at få en virkning. Jeg synes, ligesom du at det buler lidt ud over elastikken også, men tror bare det er sådan det er :) Jeg tror bestemt du kan bytte dine, hvis du synes de ikke passer rigtigt - der er ret god byttepolitik i Bilka. Rigtig god weekend til dig Jette :)

      Slet
  28. Hey Mille,
    Laaaang tid siden!
    Og jeg kender godt dine tanker. Jeg er selv enormt dårlig til at tage imod komplimenter, mest fordi jeg simpelthen ikke kan få mig selv til at tro på dem, jeg tænker altid at folk bare prøver at være søde eller at de "ikke rigtig" kan se mig mig fordi de kender mig.

    Når det er sagt så har jeg jo ikke fået børn, jeg har bare ladet mig selv gå i stå og tage mere og mere på. Og folk tror endda nogle gange jeg er gravid, fordi min mave er pænt dominerende især når man har lidt tætsiddende tøj på, så det gør jeg så heller ikke mere ;)

    Shape wear er et godt alternativ, men jeg synes faktisk ikke altid det er rart at have på, har nogle gange fået ondt i maven hvis jeg har været til selskab fordi den strammer for meget. Og så synes jeg faktisk rent personligt stadig det er lidt pinligt at gå med. Men når man nu engang i mellem gerne vil være lidt feminin med en kjole, så er det nu rart at snyde sig lidt frem.

    Men ud over det, ser det ud til at du ikke har så langt vej igen, og du er jo selv godt i gang med at træne mm. Så inden længe er du klar til sommeren ;)

    Knus Eva

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Eva - Ja bestemt længe siden. Tusind tak for din søde hilsen her:) - og så fandt jeg ind til dig, FEDT!
      Jeg er helt enig med dig med shapewear, det kan godt stramme, jeg bruger det heller ikke til hverdag, kun til fest, hvor jeg skal være fin :)
      Jeg har et barn jeg kan tage på armen og bruge som undskyldning for de ekstra kilo på sidebenene, men da jeg ikke havde ham har jeg også altid været glad for chokolade og har i perioder også ladet stå til. Jeg synes det er flot til kvinder med former - men jeg vil bare gerne være strammet lidt ind/ op.:)Jeg tænker, at min mave måske aldrig kommer helt tilbage på plads for den er bare blevet lidt mere udstående og "mor-agtig" :)Men når alt kommer til alt handler det heller ikke om de kilo man kæmper med, jeg tror ikke folk ser det, hvis man er glad og hviler i, hvordan man nu engang ser ud, så er den udstråling langt mere overskyggende end alt det "bløde" :D Rigtig go aften til dig Eva :) knus fra mille

      Slet
  29. Sikke et dejligt indlæg, og vældig relevant. Jeg gjorde præcis som dig da jeg stod med de to røde streger. Nettet blev søgt tyndt efter hvad der mon skete med min krop bagefter, ville den nogenside blive pæn igen.
    Selvom det er ved at være længe siden at jeg var gravid, er det først nu jeg får gjort noget ved den hængende mave og de lidt for store lår, men så er det jo godt at man kan snyde lidt en gang imellem og få lidt flottere former :)

    Men det ser nu bestemt ikke ud som om du behøver shapewear. :) For flot er du da :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for din søde kommentar <3 Når man googler hvordan man vil se ud efter en fødsel er det oftest meget tynde maver og skind der kommer frem og kvinder der fortæller de kunne hoppe i jeres jeans 9 dage efter fødslen - Var det mig havde jeg også lagt et par billeder ud i cyperspace :) men tror der er flere kvinder der kæmper med en udstående mave noget tid efter fødslen og dem er der desværre ikke mange billeder af...
      Go aften til dig og beklager mit sene svar <3

      Slet
  30. Du ser helt og aldeles S M U K ud Mille, intet mindre...! Tak for et ærlig og dejligt indlæg, og ja, vi skal huske at tage imod de små komplimenter, som af og til rammer os:0) Smukke pige...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tusind tak for din søde hilsen louise som jeg desværre først ser nu så lang tid efter. Vi skal nemlig huske at tage imod komplimenter, det skal vi øve os på :)
      Go aften til dig<3

      Slet
  31. Hej,

    jeg er først lige begyndt at følge dig, og kender ikke så meget til dine blog-indlæg og sådan.
    Men jeg synes du ser ganske ung og flot ud - og har længe tænkt om det overhovedet var din søn, ham på nogle af billederne.
    Det er hermed blevet bekræftet. Og til det vil jeg bare sige: Du ser virkelig skøn og køn ud, og ganske ung.
    (Jeg ved ikke lige hvad din alder er).
    Den dag jeg bliver mor, vil jeg også se så strålende ud. Du skaber optimisme i forhold til mine tanker om mig selv. Tak for dit indlæg - det gør mig glad!

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Michelle - hvor er det en sød besked fra dig, tusind tak, jeg læste den igennem 3 gange fordi den gjorde mig meget glad, TAK <3
      Jeg er 30 år, og min lille Hector er 1,5 år - forandringerne er store når der kommer en lille til, men det er også skønt. Endnu engang tak fordi du brugte tid og skrev en sød besked til mig - go aften til dig <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...