søndag den 16. december 2012Weekenden har jeg nydt med søde mennesker, honninghjerter, kaffe og gåture. Den sidste uge har været lidt hektisk, sådan synes jeg det ofte er med december, med alt det søde kommer også juletravlhed, så weekendhygge var tiltrængt!
I fredags fandt jeg en rest glimmerstof i gemmerne, og en ny trøje blev til - Jeg har sukket efter en sølvglimmertrøje, siden jeg så Lisbeths fine sølvtrøje til arrangementet her. Nu har jeg min egen :)
Jeg havde store planer om at bage honninghjerter selv, men fandt så ud af, at jeg var langt bagefter, da man skal lave en fordej, der skal stå i flere uger (Note til mig selv til næste år!) - Derfor har vi prøvet lidt forskellige hjerter, (julen er jo hjerternes fest :) ) men jeg har endnu ikke fundet det perfekte hjerte, synes dem, jeg har spist var lidt tørre, så jeg leder videre.. :)
Glædelig 3. søndag i advent til jer <3

27 kommentarer:

 1. Tror vi ville kunne bæller meget kaffe og guffe honninghjerter sammen i stor stil hvis vi boede lidt tættere:) Det er lige noget jeg kan li! Og nu har jeg igen god tid til det:) Ser hyggeligt ud. Rigtig glædelig 1. Magiske jul med lille, søde H. Kram fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ikke bare tror - jeg VED vi kunne bælle kaffe og hygge i verdens bedste stil . Håber I har det godt alle 4 - Julen i år bliver helt særlig med lille nye H i jeres familie <3 Håber vi kan ses i KBH - vil gerne se dine to lækre guldklumper ( og bælle kaffe med et stk skøn mama!;) )

   Slet
 2. Sikke en smuk bluse Mille - glimmer kan man ikke få for meget af! Det lyder som en god og lækker beskæftigelse at lede efter de rigtige honninghjerter. Sådan har jeg det til fastelavn - jeg ELSKER ELSKER ELSKER fastelavnsboller. Man har nok hver sine svagheder ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tina:) Min store svaghed er vidst også bare kage generelt - og fastelavnsboller er bestemt også et hit :)

   Slet
 3. Vi fik for nyligt nogle rigtig lækre honninghjerter fra den gamle by. De var hverken tørre eller kedelige, så kan klart anbefale et besøg hos bageren derinde. Og så får man jo en hyggelig stund i den gamle by samtidigt :)
  Rigtig fine billeder i øvrigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh jeg ville så gerne i den gamle by, så det må vi gøre - så må jeg prøve deres honninghjerter også, tak Sandra :)

   Slet
 4. Dejlige billeder som altid Mille! Og hvilken lækker sag du har lavet - selvfølgelig, du er SÅ dygtig og den er da lige klar til alle julens glitter og glimmer! Det er da bare det bedste, når den helt rigtige kage skal findes...jeg fik en smagsprøve i emmerys den anden dag - den smagte af mere, så den er måske værd at prøve!
  Rigtig glædelig jul kære Mille:)

  Kh Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Mille, og i lige måde til jer <3

   Slet
 5. Sidste år bagte jeg honninghjerter uden fordej, og de blev altså også super gode, så det behøves ikke være for sent.
  Indlægget er her:
  http://midtimellem.blogspot.dk/2011/12/hjerter-af-honning.html
  Og så er jeg i øvrigt også helt vild med Lisbeths glimmertrøje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for inspiration Ida - dem må jeg prøve - hvis mine bageevner rækker :-/

   Slet
 6. Honninghjerter fra Christiansfeld, frisk indkøbte er super TØRRE, derfor er jeg ikke særlig vild med dem, men hvis du bager nogen til næste år som ikke er tørrer er jeg dig evig taknemlig for en deleopskrift.

  Hvor er du smuk i kjolen og din glimmerbluse er bare fin.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er ret enig, har prøvet dem fra Christiansfeld, og jeg er heller ikke pjattet med dem, blev ret skuffet!
   Tusind tak Lis, dine søde beskeder gør mig glad! kh

   Slet
 7. Jeg havde helt samme idé - jeg ville også bage honningkager i år! Men ak, havde absolut ingen idé om at processen var så lang. Kan tilgengæld sige, at jeg synes bageren i føtex (overhovedet ikke så classy som Emmerys eller Den Gamle By) faktisk har rigtig udmærkede honninghjerter, der ikke er tørre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet - Jeg stod i en posthuskø i 1000 år ( det føltes i hvert fald sådan) og var tæt på at købe honninghjerter fra føtex imens, da bageren lå lige ved siden af, men sprang over- dem har jeg til gode:)

   Slet
 8. Dejlige billeder. Jeg eeeelsker de to sidste! :D

  Jeg har lige nu min fjerde og sidste advents konkurrence kørende, hvor du har mulighed for at vinde en super lækker taske fra Aura i det blødeste kalveskind til en værdi af 1.000 kr. Lyder det ikke fristende? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sofie - og jeg har slet ikke haft tid til at komme rundt og lure på alle de spændende blogs og giveaways de sidste par dage - men kigger ind med det samme :)

   Slet
 9. Du behøver ikke at lede videre! Jeg har svaret :)
  Jeg elsker nemlig honninghjerter og ville i år finde Aarhus bedste honninghjerter..
  Emmerys er super tørre. Stort Øv! Føtex er tarvelige. Schweizer Bageren i MP Bruunsgade er ok... MEN

  Langenæs bageren de laver de bedste honnighjerter jeg nognesinde har smagt! De er dyppede lækker mørkchokolade (også under bunden) og er bløde og saftige indeni. Haps!

  Skønne billeder iøvrigt :) Sejt at du har fået lavet din egen fine Mille glimmerbluse.. Sig til hvis der skulle dukke en lign. Lou bluse op hehe.

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Lou - altså det perfekte hjerte skal sige knas knas af tyk lækker chokolade når man tager en bid, og så skal det være blødt i dejen - og SLET ikke være tørt - Jeg må besøge Langenæsbageren - hvis de så tilmed har et fint glansbillede på, så er jeg med på HAPS HAPS!;)
   Jeg giver lyd, hvis symakinen pludselig spytter noget Lou-glimmer ud :D

   Slet
 10. Lækre billeder! Og lækker trøje :o) Jeg kan også anbefale honninghjerterne fra den gamle by, men kan se at jeg også skal prøve dem fra Langenæs :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lisbeth, det var jo dig der var min inspirationskilde ;)

   Slet
 11. Åh ja, den evige jagt på et godt honninghjerte. Jeg ELSKER honninghjerter, men synes også at det er svært at finde et ordentligt et heroppe, SUK! Her er det også tørheden der er problemet, men der må være nogle derude - jeg er i hvert fald fortsat en optimistisk (honning)hjertejæger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heldigvis ikke det værste at lede efter <3 - at finde "det helt rigtige hjerte" er vel altid svært - men så kan man være heldig ;) Af kagehjerterne må jeg prøve langenæsbageren, men den har I måske ikke i Ålborg:) Knus til dig

   Slet
 12. Jeg ville ønske jeg også kunne sige: " Så fandt jeg lige noget stof og syede en mega fin trøje!". Hvor er du sej! Kan tilslutte mig den med honningekagehjerter fra Christiansfeld - har ikke smagt dem bedre. Prøvede lige nogen fra Guldbageren forleden - fy føj, det var det rene knækbrød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi hvor sjovt at høre hvordan vi alle har været både heldige og heldige med de mange honninghjerter - de hører bare julen til :) Trøjen er en meget simpel model, det er glimmeret der gør'et ;)

   Slet
 13. jeg har aldrig besøgt din blog før. men jeg kan helt og aldeles smaddergodt li' den.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...