onsdag den 14. november 2012

Juletræer med lys!


Jeg har lavet små enkle læder-juletræer med guldnitter på - i forskellige størrelser til ophæng. Der er et tyndt lag pladevat indeni, så de ikke er helt flade. Jeg synes, nitterne ligner små lys, der glimter, når træet drejer rundt. Det er ret hyggeligt at sidde med - Masser af kaffe og musik i stuen, her er pakket med krearod :) - Helt i julestemning er jeg ikke endnu, men det kommer da tættere på. :)
Det samme gør dagen, hvor min barsel med lille H stopper. Jeg har ca. 14 dage tilbage - så får manden de sidste 10 uger. Jeg starter med at holde 5 ugers ferie, så helt slut er det ikke! :) Jeg skal på arbejde igen den 3. januar. - Hold nu op, hvor har den her barsel været skøn. Jeg nyder tiden med min lille Hector-fis, lige nu ligger han og leger med et rasleæg:) - Hvor er der allerede sket meget med ham, tiden flyver!

Jeg har også nydt, at kunne bruge bloggen her som et frirum - det har holdt mig i gang, og jeg har brugt bloggen som en dagbog! Jeg håber meget, at jeg stadig kan finde tid til at blogge lidt, når jeg igen skal ud i "den virkelige verden". Jeg ved jo, hvordan det går løs med arbejde, handle ind, lave mad, hverdag, ud, hjem og vi skal også lige... Hvordan gør alle I søde bloggere, der ikke går hjemme på barsel med en lille baby-rullepølse? Jeg håber, jeg også kan finde tiden, for lysten er der.

Med blog-tankerne vil jeg også gerne sige tusind tak for jeres søde kommentarer, de gør mig glad hver og en!  Jeg føler næsten, jeg kender mange af jer igennem det her virtuelle univers, det er dejligt!
Go' aften til jer.

40 kommentarer:

 1. Sikken en god idé!
  De er virkelig fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sara - jeg er vild med læder - og som pynt er det faktisk ret fint:)

   Slet
 2. De er super fine! Kan man købe et træ og en tegning?

  Jeg forstår godt dine tanker mht bloggen og arbejdsstart. Jeg tror bare man skal lade lysten drive sig, i starten er der måske ikke så meget energi, men det skal nok komme igen når der er en hverdagsrytme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig kan du det Marie- jeg sender lige en mail:)
   Og tak for dit søde svar - og ved du har ret, jeg må se tiden an:)

   Slet
 3. Arj de er da bare vildt fine!

  SvarSlet
 4. Læder er bare lækkert!
  Og er ret misundelig på din tryk-maskine.. Hedder den måske det?
  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Læder er nemlig top-lækkert :) Jeg kalder den en nitte-maskine, men trykmaskine er vidst det samme - Der var en der skrev til mig, den muligvis også kan bruges til at sætte trykknapper i, så det skal jeg have undersøgt, den er i hvert fald smart ! :)

   Slet
 5. De er rigtig smukke og ja, det ligner lys der glimter.

  Du må bare tage det i stiv arm. Når du dødtræt kl. 21 om aftenen skal vælge seng eller blog, så tag sengen. Lille H har mere brug for en frisk mor end vi har for en dødtræt blogger. Sig til dig selv, at hvis du når bloggen måske en til to gange på en uge, så er det fint i starten, så kommer resten både tid og energi garanteret også med tiden. Det er altid vildt hårdt de første måneder efter at en barsel er slut med at få alle ender til at nå sammen, men det kan læres.

  Ønsker dig en skøn onsdag aften

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit søde svar Lis - det tager jeg til mig :) Også en skøn dag til dig! kh

   Slet
 6. Nej! De er SÅÅÅÅ flotte :-) Med små lys! Fint :) Uh, ja ... jeg ved heller ikke, hvordan jeg skal få tid til det hele, når jeg begynder på job igen (så snart jeg finder et :-)) Da jeg startede på job efter barsel nr 1 følte jeg det, som om jeg fik en ordentlig mavepumper og var vågnet op i det forkerte liv!!! Det var sindsygt hårdt at starte på job efter en lang og dejlig barsel! Det kom ret meget bag på mig :-) Måske lidt dumt? ;-) Jeg håber du får tid til at blogge :-) men jeg synes, det er helt forståeligt, hvis det bliver knap så meget som du har mulighed for nu .. KH K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten - Og ja, jeg er lidt bange for den mavepumper der, og at vågne op i et forkert liv... Men samtidig bliver det også rart at komme ud igen, mærke at være "mille" og ikke "bare" mor. Jeg håber vi blogges ved - OGSÅ når vi er derude i det "virkelig liv". :) kh

   Slet
 7. Sikke fine træer- og meget anderledes end hvad der ellers dukker op rundt omkring! Jeg er som Marie også interesseret i at købe et- hvis de er til salg?

  SvarSlet
 8. De er skønne, og lidt mere til!
  Jeg håber, du finder masser af tid til at blogge, for jeg elsker at læse med her hos dig!! Jeg er selv lige startet på arbejde igen efter 2. barsel, og det er hårdt, men også dejligt - og for mit vedkommende ikke så slemt som frygtet/forestillet. Er sikker på det nok skal gå for jer :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine:) - og i lige måde - dejligt at høre man godt kan finde tiden, og du endda med 2 børn :) Nu må jeg se hvor bloggen er om et halvt års tid, men det har i hvert fald været rigtig hyggeligt indtil nu!:) kh mille

   Slet
 9. Hvor er de bare fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ih hvor bliver jeg glad - dejligt andre kan lide det jeg laver!:)

   Slet
 10. Super super fine træer. Jeg har aldrig arbejdet med nitter og jeg spørger måske dumt, men kan man sætte sådan nogle i, når man ikke ejer en smart nitte-maskine, som du har?

  Og jeg kan godt forstå, at du er spændt på, om du kan holde bloggen kørende, når hverdagen venter. Tag det som det kommer... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - Og ja, det tror jeg bestemt. Mon ikke man kan købe små nitter man kan sætte i, måske der medfølger en lille trykmaskine, som når man køber trykknapper!? Jeg har ikke undersøgt det, men ret sikker på der er en løsning. :)

   Ja jeg må tage det som det kommer, og så tror jeg måske kortere indlæg bliver en løsning. Jeg kan godt lide diy indlæg, men det kræver i hvert fald tid. Det er fordi jeg ofte er lidt kritisk, når jeg skal sætte et indlæg ind - Nogle gange skal jeg vidst bare gøre det og så trykke OK! ;)

   Slet
 11. De er rigtig fine i form og farvekombination. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken - jeg var heldig at finde 2 fine farver læder i læderiet, lige de 2 grønne nuancer som jeg gerne ville have, haps! :)

   Slet
 12. Shit, de er Nice!!!
  God tur tilbage til virkeligheden :)

  SvarSlet
 13. Mille, det er jo en genial (meget tung) dims du har slæbt med hjem fra Kina! Wow de er fine og måske du kan fristes til at sælge et par stykker? Vi skal nemlig have vores første juletræ i år og det skal jo pyntes;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det virkelig dejligt med den nittedims og jeg får den brugt meget. Jeg elsker at have et juletræ, bare et lille et, det er et must. Hvis du kunne tænke dig træerne til at pynte med mille, så bare send mig en mail!:)

   Slet
 14. Nøj, hvor er de fine MIlle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Maja - jeg vil gerne i julestemning i år - lidt juleklip hjælper på det :)

   Slet
 15. Ihh Mille, de er mega seje. Jeg vil gerne lægge en bestilling ind på 3:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Theresa, glad for du synes om dem og selvfølgelig kan du få 3 træer til det nye fine hus - bare send mig en mail :) Knus

   Slet
  2. Hmm kan ikke rigtig finde mailadresse nogen steder...

   Slet
  3. Heltogaldelesblog@gmail.com :)

   Slet
 16. Sikke nogle flotte juletræer Mille! Dejligt at se noget helt anderledes:-)
  Altså, der er jo kun 24 timer i døgnet, så det er svært at få tid til bloggen, men hvis man virkelig har lysten, så handler det om at prioritere! For mig, er det sådan lidt op og ned med tid og overskud! Der skal jo også være noget at blogge om og tage billeder af!:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ninna. Og ja, ved du har ret- der skal også være noget at blogge om. Jeg har det sådan med mit arbejde, at jeg er ret dedikeret og det fylder meget for mig i hverdagen, men forhåbentlig har jeg stadig lyst til de kreative sysler når jeg ikke arbejder. Og så må jeg se tiden an om der bliver nok at blogge om. Go weekend til jer;)

   Slet
 17. De er virkelig fine:-) Og gennemførte. Jeg kan også godt lide den måde ophænget er, med snoren og det hele

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina - jeg prøvede lidt forskelligt og synes det var sådan de virkede bedst- det er et koncentreret arbejde at samle de små træer, pyh altså! :)

   Slet
 18. Hvis der er flere bestiller jeg også gerne :) Karolinedahrling@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har stadig lidt læder tilbage, bare send mig en mail Karoline :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...