tirsdag den 18. september 2012

Petrol-farver til efteråret!

Jeg har syet puder til vores Robin Day stole - Det pynter og man sidder bedre :) Og så har jeg lavet efterårs-øreringe af store grove betrukne knapper. Jeg har købt både skum, stof og de betrukne knapper i Skumhuset i Latinerkvarteret - Jeg er ret vild med petrol-farven!

23 kommentarer:

 1. Der var den jo, en af yndlingsfarverne ;) Hvor er det bare flot stoffet og sikke fint det er blevet. Jeg har også, HELT VILDT MEGET, lyst til at lave en masse krea-ting, men min krop siger nej. Jeg er så rastløs. Mit hovede siger ja, ja, ja, men kroppen er helt færdig og træt med træt på! ØV! :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er bare fin den farve, og billederne kan ikke engang gengive den helt.. Uh Maja, jeg husker den følelse alt for godt, pyh hvor var jeg træt den sidste måned - man er sig selv inde i hovedet men kroppen vil ikke som man selv vil. Skørt! Men snart kommer hun ud, og hun har fundet udgangen- fedt!:) Ej det er bare SÅ vildt, så kan puder og øreringe og billeder og mode godt pakke sammen - at få et barn er the sh*t!!!:)

   Slet
 2. Lækker farve. Og skønne stole. Er det Eames?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er Robin Day, som vidst lidt er det engelske svar på Eames :) Jeg fandt stolene på en gård i Juelsminde, her er en hjemmeside, tror du vil synes der er nogle fine ting :) http://www.tingfinderdesign.dk/

   Slet
 3. Åh hvor er det bare fine sager, misunder dine kreative evner ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine, det er nu enkle ting, som du sagtens kan give dig i kast med :)

   Slet
 4. Jeg er også helt tosset med petrolfarven. Og det der stof ser virkelig flot ud. God idé med øreringene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og man kan ikke engang se farverne rigtigt, men det er bare så flot det stof! En lille pude i en stol kan gøre ret meget for en stue! :)

   Slet
 5. Det ser fedt ud med petrol til de sorte stole.
  Skumhuset har så mange fede stoffer! Jeg skal helt sikkert tanke op til nye sofapuder, næste gang jeg er i Århus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de har rigtig mange fine kvaliteter og farver - Jeg kunne også godt bruge et par fine sofapuder til når vi skal slænge os gennem vinteren, så tror også jeg skal derind igen:) Deres betrukne knapper har de i mange forskellige størrelser og farver, de er fede til puder!

   Slet
 6. Ihh hvor fint med det grafiske mønster og smuk farve!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja trængte lige til lidt farve - når man går hjemme i en barsels-boble, så får man lyst til at rive hele hytten fra hinanden og indrette og købe nyt. Men altså et par puder kan så tage toppen af det :)

   Slet
 7. Flot farve! Og hold da op, hvor ser du smuk ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, hvor er du sød.. Jeg er en træt og genert øreringsmodel:)

   Slet
 8. Hvor er jeg glad for at du kommenterede inde hos mig så jeg lige kom forbi her!!
  Er også petrol-tilhænger, og skumhuset har altså virkelig bare nogle smukke stoffer. Må forbi næste gang jeg er i Århus igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - Dejligt du kiggede ind her hos mig :) Jeg håber vi blogges ved! :)

   Slet
 9. Hvor er det bare flot, jeg over også at jeg skal igang med at sy nogen flotte puder, men jeg er bare så vildt dårlig til at sy :/

  - Sigaards.dk
  Kig forbi og deltag i min Give-Away

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) De her puder er nemme at gå til, det kan nærmest ikke gå galt, så spring du bare ud i det :)

   Slet
 10. Sikke en fin blog og jeg glæder mig til at følge med!
  Fniste vældig over din illustration med cyklerne. For sådan et par er min kæreste og jeg, i bogstaveligste forstand. Han skubber mig altid op af Aarhus mange bakker. Og jeg kan ikke lade være med at grine højt af begejstring når man får et ordenligt puf og cyklen suser afsted -folk kigger altid lidt...
  En lille historie herfra.

  Hilsen Frk. Hansen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak frk. Hansen - jeg tegnede den efter jeg havde set et kærestepar cykle sådan op ad jyllandsalle- så måske det var jer? :) hvis du skriver inde i selve giveaway indlægget har du mulighed for at vinde den;) jeg følger også med inde hos dig- håber vi blogges ved. Kh Mille

   Slet
 11. Ih hvor er de blevet fine de puder. De fungerer rigtig flot på de sorte stole. Hurra for dig og Skumhuset :)

  Kram
  Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde m- jeg synes også det blev godt- og stoffet ja det kender du- bare SÅ fint:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...