onsdag den 22. august 2012

Sikker Hansen Illustrationer!

30 kroner måtte jeg af med, i den lokale genbrug, for denne fine bog med mange forskellige Sikker Hansen Illustrationer. Jeg er vild med hans streger. Jeg har tænkt mig at klippe dem ud og sætte dem i rammer. Jeg har været meget tæt på at købe hans søde kaffedame, mens synes så alligevel, at jeg så den mange steder, så nu føler jeg virkelig, at jeg gjorde et kup med de her tegninger, man ikke ser så ofte. 
Jeg leder altid efter nye tegninger og billeder til vores vægge - Gerne noget der er lidt personligt, grafisk og farverigt.
Hvor finder i kunst til jeres vægge?

11 kommentarer:

 1. Det er en "helt og aldeles" skøn blog du har. Jeg tror det bliver en af mine yndlings. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken og i lige måde- jeg fandt dig i morges- jeg er relativt ny i det her blogunivers og synes det er fedt at lede rundt i de forskellige blogs- håber vi blogger ved :)

   Slet
 2. Virkelig fede illustrationer. Den sidste er altså også virkelig i vinkel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke!? Jeg blev simpelthen så glad da jeg fandt den- og det her er kun et uddrag der er MANGE fede billeder. Det er lige med at vælge for det bliver vidst lidt for meget at hænge dem alle op :)

   Slet
 3. De er virkelig flotte! Er rigtig vild med billede nr.5 :-)

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes også den er vild flot med de enkle streger!;)

   Slet
 4. Hold op et godt køb, smukke og enkle! Jeg er vild med den som også er din favorit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke bare et hit- jeg tror de bliver flotte at få på vores vægge!:)

   Slet
 5. den bog mille, den er et kup. jeg er meget misundelig! op med billeder derfra :) kh mikka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den glemte jeg at vise dig- den er bare rigtig fin- jeg skal bare lige have fundet de rigtige rammer så skal de have en vægplads:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...