tirsdag den 17. juli 2012

Ny kjole!

Jeg ville aller-allerhelst ligge ved stranden eller i haven og suge D-vitamin og sommervarme til mig, men når det så er sagt, så er det faktisk også ret dejligt at tulle-hygge rundt inde. I dag har jeg syet en sweat-agtig simpel kjole - Jeg er blevet ret glad for en kraftig jersey kvalitet fra Stof og stil, som jeg også har brugt her. Den er perfekt til efteråret... Og altså åbenbart også til nu!! :) 

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er den lækker Mille!!!
  Wauw wauw wauw.........
  Jeg er målløs over din kunnen :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Libbie - du er jo selv en ørn ved symaskinen ;)

   Slet
 2. manner hvor er den flot.... er da noget misundelig... :-) fantastiske ærmer :-) fantastisk snit.... er helt vildt med den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hejdi. Ja de pufærmer fjerne fokus fra at maven stadig syner af at have været gravid ;)

   Slet
 3. WOW! Har du sydd den selv??? Superdupermegafin!! En sånn kunne jeg og SKIKKELIG ha tenkt meg. Si ifra om du skal produsere for salg ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Janne - synes også den har fået et sporty islæt som jeg godt kan lide.

   Slet
 4. Jeg kan kun tilsllutte mig dine fans her - den er SUPERCOOL!!!!

  SvarSlet
 5. Hvor er I søde tusind tak :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...