mandag den 2. juli 2012

Nem DIY!

Et lille tip til nemt og hurtigt at pifte sit outfit op, er en farverig halskæde med et par perler. Der findes så mange fine halskæder her i blogland, med neonsnor, træperler, pastelfarver, pangfarver, keramikperler og meget meget mere. Den her har jeg lavet med ferskenfarvet (surprise :) ) bånd fra Hay og to plastikperler med store huller.  Jeg er ret vild med det brede ensfarvede bånd.
Jeg lavede kæden i weekenden, fordi jeg skulle til fotograf med lille Hector. Jeg er egentlig ikke til traditionelle baby-du-skal-ligge-på-det-her-lammeskind-og-smil-nu-er-du-på-billeder, men havde fået en fotooptagelse i gave af min veninde, og jeg må indrømme, at det faktisk var ret sjovt. Jeg glæder mig til at se billederne, han var ganske sej ham lille H, garanteret jeg alligevel får lyst til at tapetsere vores vægge med ham..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...