lørdag den 7. juli 2012

En trækasse med låg!

Forleden sad jeg i mindst en time og googlede "trækasse med låg", "trækasse", "gammel trækasse", "kasse i træ" og meget meget mere, men uden held. Grrr. Jeg manglede en til håndklæder og/eller toiletpapir til badeværelset. Men man kan ikke bare sådan lige finde en trækasse med låg skal jeg hilse at sige! Dagen efter er jeg så i kælderen med vasketøj og hvad finder jeg der?:) - En TRÆKASSE MED LÅG - Det var lidt som når man finder en 50'er i et par gamle bukser - Juhue! Note til mig selv - Får du en idé, så gå altid i kælderen først, der er så meget lort, at du kan være heldig at finde, hvad du søger! 
Mit projekt kunne blive til virkelighed - Kassen blev malet, fik små hjul, lidt tekst og nu står den på badeværelset fyldt op med håndklæder. YES!! - og Google - håber du fanger denne "trækasse med låg", så den næste der søger på dette, bliver mindet om at gå en tur i kælderen!;)
Go weekend derude!

11 kommentarer:

 1. Total fed idé!!
  Den vil jeg huske til når vi skal renovere badeværelset og 70´er skabene ryger....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak libbie - Jeg er blevet rigtig glad for den :)

   Slet
 2. Hvor er den fin - HURRA for kældre! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maja:) Ja, vejg skal have ordnet den kælder - tænk hvad der ellers gemmer sig af skatte dernede :)

   Slet
 3. Fantastisk smuk forvandling.
  Og super idé!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak:) Jeg kunne ikke finde ud af hvad jeg skulle skrive - var ude i citater og/el lokumspoesi - men det blev bare lidt for meget - så wc/toilet var hvad det blev til :)

   Slet
 4. Jeg fandt den via Google, så det virker (; Og hvor er den bare fin! Jeg har samme problem, mangler en smart kasse til opbevaring af toilet papir. Låget gør den kan fungere som "bord" til blade mv. Men jeg har ingen kælder, så jeg må lede videre..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, hvor sjovt:) Tusind tak. Så fandt du her ind til det skøre kælder-råd. Ja jeg ville ønske jeg kunne give dig et link, men må i stedet ønske held og lykke med fangsten, håber du finder en løsning:) Go lørdag!

   Slet
 5. og nu er det så min tur 4 år senere til at lede efter trækasser med låg, og her er jeg så, super fed ide med kassen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - den popper stadig op i mit system som en af de måder folk finder herind til mit univers :) Håber du finder en kasse og hyggeligt med en hilsen her - go aften til dig! Kh Mille

   Slet
 6. Ej hvor fedt :) Må jeg ikke købe den??

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...