lørdag den 21. juli 2012

Der er nogle bestemte farver jeg bare IKKE kan gå udenom. Jeg tror det er en form for farvesygdom!? - Det er især farver som mintgrøn, laks, petrol, koralrød og ja, karry..(Bl.a. derfor vi har en stor karryfarvet hjørnesofa i stuen:) ) 
Jeg har strikket denne lille dragt til H. Om nogle år, når han kigger sine barndomsbilleder igennem, vil han undre sig over, at det ligner han er født i 70'erne!:) (Og jeg vil sikkert til den tid også undre mig over, hvordan jeg kunne stå i en garnbutik og bede om lo***brune og karrygule farver)
 - Men lige nu, EJ hvor er han sød min lille 70'er-bi!

7 kommentarer:

 1. Hvor er han fin og dragten med. Sjovt, dine yndlingsfarver er præcis de samme yndlingsfarver jeg har ;) Dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Maja :) SÅ fejler du altså det samme??? Forleden valgte jeg en tandbørste ud fra farven....men lidt farvegak er det vel ok at være?:)

   Slet
 2. Vil gerne arve den... Den er Så fin :)

  SvarSlet
 3. Årh totalt yndlingsbi! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han ser Tour de cykle med sin onkel:)

   Slet
 4. Aj Mille, hvor er H fin i dragten:) må altså prøve om mine begynder evner rækker til denne dragt til min Kommende H. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du må igang søde - Den er ikke så svær - jeg kunne godt finde på at strikke en mere til næste sommer, bare i andre farver ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...