mandag den 18. juni 2012

Fine illustrationer!

Søde og enkle illustrationer - Jeg har fundet dem, blandt mange mange flere, malet på væggene i et puslerum i Kolding storcenter. Man ser dem kun, hvis man har en mini-øgle der skal pusles, så nu tillader jeg mig at vise et par af dem!;) Tror de skal være inspirationen til billeder til H's værelse, jeg synes de er ret skønne!

2 kommentarer:

 1. Du har den fedeste blog, jeg længe er faldet over. Sikke nogle dejlige billeder :) har meldt mig som fast læser, og glæder mig til at følge med. Jeg har en give away kørende på min blog, hvis du er interesseret

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pernille - og sørme da i lige måde, du har også fået en fast læser hos dig. Det er nogle vildt flotte krukker du laver. Jeg spottede også en grå og pink hæklet pude i et af dine billeder, har du mon stadig den til salg?
   Håber vi blogges ved.
   Kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...