tirsdag den 5. juni 2012

En lille fod!

Hectors lille bitte marcipanfod er så sød, at jeg har set mig selv tage de små gulerødder i munden og sige som en tiger "graaaaa.." og lille Hector smiler og siger små lyde. MEN jeg ved godt, at de små fødder ikke forbliver SÅ søde. Det er faktisk noget sjovt noget med fødder, at de går fra virkelige virkelig nuttede til.... ja, altså bare tanken om, at jeg skulle putte mandens gulerødder i munden...urghh, jaikkksss og fffuyy! :)
Så nu er den lille fod blevet foreviget!

8 kommentarer:

 1. Hvor sødt- jeg kan da godt forstå at lille Hector kom med små klukkelyde,- det kildrer jo forfærdeligt at blive penslet under foden!!!Knus mormor

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi Lige netop den del var han ikke helt pjattet med :D

   Slet
 2. Hvor er det et fint minde. Lækkert enkelt og grafisk udtryk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene, jeg synes også det er blevet fint - nok svært men tror også lige jeg må trykke hånden..

   Slet
 3. ehh så fint det er blevet !!! Love it <3

  SvarSlet
 4. Ohh så fint, må jeg også med lille A.
  Er det bare almindelig akrylmaling du har brugt eller hvordan??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det SKAL du lave med lille A's fod! - jeg er simpelthen så glad for vi gjorde det tidligt for de små fødder er for nuttede.
   Jeg brugte alm. akrylmaling, et tyndt lag på, og så skal foden ligesom trykkes ned på papiret, der ligger fladt på bordet.- Du skal være forberedt på, at lille A måske græder lidt, for det kilder når man pensler malingen på ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...