tirsdag den 22. maj 2012

Ud i det blå med ballerinaer på!

Jeg har ledt byen tynd efter helt enkle ballerinasko til at pimpe med mine små fine 80'er spænder. Endelig fandt jeg nogle i læder fra asos. De er behagelige og billige, det eneste "men" er, jeg tror, at man efter noget tid vil kunne se et tå-mærke i det bløde læder. Jeg synes dog det er at foretrække fremfor imiteret læder til varme sommerfødder. Jeg er ret glad for de små spænder - hvis man ikke lige har spænder som disse, kan man måske kreere nogle selv - evt små hæklede sløjfer, perler eller noget helt tredje!?

2 kommentarer:

  1. Ej, for en god idé! Måske skulle man overveje at begynde at gå i ballerinaer bare for at kunne putte sådan nogle fine spænder på :)?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ik?:) Jeg synes ballerinaer hitter når det er sommer!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...