tirsdag den 29. maj 2012

Et kært barn med mange navne!

Vi hygger i haven og lille Hector elsker at være ude. Han er allerede 2 måneder og mere end dejlig! Han vokser lynhurtigt - Inden vi ser os om står han i døråbningen, med en faktapose i hånden, fyldt med dåseøl og skal til fest ved Olav eller Arne.. tsk tsk - Ville ønske jeg kunne stoppe tiden lige NU!:)

 
Til info har jeg haft problemer med mit kommentarfelt, men det skulle være fixet nu - Så har du en kommentar eller en hilsen så skriv endelig, det gør mig så glad :)

9 kommentarer:

 1. Hold nu kæft, hvor er han sød!!! Og tænk, at han allerede er to måneder. Du har ret - tiden går alt for hurtigt! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er han bare kær jeres lille Hector! Man bliver helt blød om hjertet!Knus mormor.

  SvarSlet
 3. For noen nydelige bilder av en helt nydelig gutt! disse må du ramme inn altså!

  SvarSlet
 4. Hvor er han kær, sikke en charmetrold. Man kan slet ikke forstå hvor hurtigt det går. Før man se sig om render de rundt og snakker hele tiden..:-) Rigtig hyggelig blog du har.
  Kh V

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres søde hilsener omkring min lille rullepølse. Han er begyndt at sige små lyde og netop fået øje på sin ene hånd - Uf hvor gør han mig glad. Ja tiden går- eller tiden kommer - Jeg glæder mig til det hele.

  SvarSlet
 6. Så smukt et billede det øverste:)

  SvarSlet
 7. skønne billeder milla, dine vinkler for alting til at være så romantisk <3 Like. Og lille manden. åhhhhh <3<3<3Jeanette Nilsson

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nette - Dejligt du kigger med. Jeg hygger mig med at affotografere hverdagen imens jeg barsler :) Lille hector er blevet vaccineret og er skidt, stakkel lille mand. Men ellers er han normalt en meget glad dreng der sjældent græder eller pjevser. Bare så sød :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...