fredag den 11. maj 2012

Årets første loppetur!

Dagen i dag startede med en stor kop kaffe, dejlig morgen-mam og besøg af smukke Stinne! Vi tog sammen på et loppemarked, hvor jeg var heldig at finde en masse fine ting.
Bøgerne har de sødeste billeder og titler som - "Suppe på en pølsepind" og " Ludvig og den luskede landkrappe":)
Køkkenskabet var et røverkøb, det skal bare lige have en gang maling og så skal jeg bestemme mig for om det skal hænges op med eller uden låger.... bumbum, hvad synes I?

6 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine lopper du har fået med hjem :)

  Sabrina
  www.brineh.blogspot.com

  SvarSlet
 2. lækre lopper ;D er specielt vild med tegningerne fra bøgerne :)

  Hvor skal skabet hænge? Jeg synes at det er en skam at male det, men ville måske så bare sætte et stykke fint tapet ind på hylderne eller male dem i guld og kanten på rammen samtidig !

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - billederne er SÅ fine. Den ene er en HC Andersen fortælling. Elsker illustrationerne! Du har helt ret med køkkenskabet. Men sagen er, at det er meget slidt og trænger til en kærlig hånd, så tror lidt maling alligevel vil gøre godt...

   Slet
 3. Lækkert lækkert skab :) Ærgeligt det ikke har en stand der tillader at lade det være som det er - det er ret flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA du har ret Tina, bare rigtig ærgerligt, men nu er jeg faktisk ude i at få lavet lavet små skuffer i - har snakket med en der måske kan guide mig. Et byggeprojekt der virkelig sætter min tålmodighed og evner på prøve, men synes bare lidt at der mangler noget...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...