lørdag den 28. april 2012

NEW IN - LÆDERTASKE OG PUNG TIL MIG

Der er rivegilde i Salling og jeg har forkælet mig selv med to fine køb - En lædertaske og en læderpung, begge fra Adax. Jubiii - Endelig har jeg fået min cognacfarvede lædertaske! Selvom denne model ofte er i gadebilledet, og ikke er vintage, som jeg ellers ønskede mig, så er jeg allerede RIGTIG glad for den!

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

3 kommentarer:

  1. SIKKE en lækker pung, sådan en kunne jeg godt bruge! Er de revet væk??

    SvarSlet
  2. arhmen skynd dig :) - den er blød og lækker og har masser af plads til kort og div. Jeg købte min i torsdags -der var der en del tilbage og også i andre farver, bla. grå og brun. Der er 25%..

    SvarSlet
  3. Den bliver du glad for. Jeg har tasken i sort og bruger den hver dag på arbejde.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...