mandag den 30. april 2012

PODCASTS OG FARVERIGE NEDERDELE!

Så fik jeg gang i symaskinen! Det meste af dukkehuset blev lavet om til systue, der kom musik på anlægget og det farverige stof blev klippet og syet til helt enkle nederdele. Lige til at gå til. Ih, hvor er det dejligt at sidde med alle de farver. Og nu har jeg sørme fået blod på tanden og har en masse projekter jeg gerne vil igang med :)
Nu vil jeg ud i det dejlige vejr - Go' dag til jer! Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Hvor produktiv du er :) Fine ting, det blev til, med masser af gode farver, lige hvad man går og får brug for, når det blir forår som i dag!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak - jeg er blevet så glad for dem - jeg er faktisk mest til kjoler, men må side at de her nederdele er perfekt "uniform" til amning og lidt ekstra kilo på bagen :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...