mandag den 5. marts 2012

EN FIN MORGEN - VELKOMMEN TIL !
Jeg har været tidligt oppe, set solen stå op og bagt boller. Dagen ligger for mine fødder. - Jeg har termin om blot 3 dage, vi venter en lille dreng. Jeg er meget spændt! Imens vi venter, har jeg besluttet, endelig at gøre mine tanker om en blog til virkelighed. Så her er jeg og mit nye lille univers - Godmorgen Danmark – Velkommen til Helt & Aldeles - jeg glæder mig til at dele tanker, ord og billeder med jer! 

Go' mandag derude, hvem ved måske jeg skal føde et barn i dag… 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

3 kommentarer:

 1. For Fa.... Mille:) TILLYKKE med din flotte blog- sejt du har taget springet, hvor ser det bare godt ud:) Glææææder mig til at følge dig, baby H og alle dine flotte billeder og påfund. Og hey sejt at være den 1. der skriver en kommentar:) Fortsat god Mandag- det ser dæleme dejligt ud.... Kram fra Kbh, lille V og mig.

  SvarSlet
 2. Fantastisk blog - den bliver tilføjet på blog-favoritlisten med det samme. Skønne og interessante indlæg du laver! -Og så naturligvis nu tillykke med din lille baby-dreng! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sommerbabys mor - Tusind tak for din søde hilsen, den var dejlig at vågne op til og gjorde mig rigtig glad:)
   Rigtig god påske til dig.
   kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...