mandag den 19. marts 2012

JEG DRØMMER OM EN COGNACFARVET TASKE!

~Streger der snart skal blive til en ny taske ~

Forleden fik jeg besøg af en smuk veninde, og over skulderen havde hun en skøn kernelædertaske. Et arvestykke der oser af historie.
Jeg vil SÅ gerne finde en cognacfarvet kernelædertaske, som jeg kan have over skulderen hele sommeren. Synes jeg ser så mange fine i gadebilledet, men hvor finder man dem?
Jeg leder stadig videre og håber der dukker et vintagefund op til mig snart!
I mellemtiden har jeg i dag været i Læderiet og fundet lidt forskelligt læder at lege med. Nu tegner jeg løs på en enkel taskemodel jeg kan sy - Selvom det er svært at skabe vintage looket, ser jeg frem til projektet, og håber jeg kan vise jer en enkel og dejlig taske snart :)


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...