torsdag den 29. marts 2012

3 DER STÅR SAMMEN!


I min ”prinsesse-glansbillede”-måde at tænke på, havde jeg forstillet mig, at jeg nu, en uge efter vores lille Hector kom til verden, allerede havde gået en lang tur med ham, danset midt på stuegulvet med ham på min arm og haft besøg af alle de dejlige mennesker vi har i vores liv.
Men virkeligheden er en anden og pga. en hård fødsel har vi været indlagt på sygehuset i 5 dage.
Men det lille myr lever fuldt ud op til forventningerne – Tænk at man kan have så stærke følelser for et lille væsen efter blot en uge. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvor stærke mine følelser er for ham om et år. Og mon min krop eksploderer af kærlighed til ham når han fylder 10?
Vi er en trekløver!
Billedet har jeg taget i Kina – Hvem mon der cykler rundt på disse, 3 pasteller på rad og række?


Tak for jeres søde hilsener 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / InstagramIngen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...